@evanbuiten@hotmail.com

kleine mooie camping met ruime groene plekken nabij chateau. net sanitair. wij betalen plm €25 met camper en 2 personen en elektriciteit (wifi alleen tegen betaling)

keurige camping met ruime plekken en alle benodigde voorzieningen. wifi achteraan op de camping niet zo goed. vlak, dus mooi fietsen langs de d-day stranden bv maar quistreham. vriendelijke campinghouder. dorp met supermarkt vlakbij

keurige camperplaats op gras met stroom en loosplaats. soort snackautomaat met lokale lekkernijen. voor ons een doorreisplek.

camperplaats met stroom, loosplaats, water, betalen met bankkaart bij de slagboom. via de naastgelegen enorme camping (geen stroom) plm 1 km naar heel lang zandstrand. vrij vlak, dus goed fietsen, bv naar Carnac

grote camping met mooie ruime groene plaatsen. sanitair voldoende. wij betaalden €33 pn voor camper en 2 personen met elektrisch en wifi. dichtbij zee met zand- en kiezeltjesstrand en grote rotsen. op de fiets naar Concarneau (tip: neem het pontje naar de burcht met leuke winkeltjes).

heerlijke camping, gerund door Engels stel. mooie groene ruime plaatsen, keurig sanitair (regendouche). wij betaalden €33 voor camper en 2 personen met elektriciteit. naar onze smaak in de omgeving weinig te doen (daarom 4 sterren en geen 5, de camping is 5 sterren wat ons betreft) lekker gegeten in de “pub” (nette prijzen)

Rustige camping met ruime grasplekken. Wij betalen €18 voor camper en 2 personen incl elektriciteit, wifi en overige voorzieningen (wifi niet overal even goed). Circa 3 km vanaf strand.

Helemaal niets kunnen vinden…

Giga camping waar je zelf een plaatsje mag zoeken. Sanitair nieuw en verouderd op behoorlijke loopafstand (douches mn). Nu wel broodkar op centrale punt op de camping, ook andere foodtrucks. Camper plus elektriciteit plus 2 personen €20pn. Prachtig strand/baai op loopafstand 500 m. GR 34 loopt over de camping.