@evelinesnk@gmail.com
Een groot camperplaats, wij stonden op de plaats zonder voorziening €12,- de plekken zijn geweldig. Het zit langs de doorgaande weg waar het erg druk is, dus geen rustig plaatsje helaas. we wilde gaan zwemmen in het meer, hier zijn bijna geen voorzieningen voor, dit was voor ons een grote teleurstelling dus de volgende dag doorgereden.
Geweldige camperplaats. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en hebben veel humor. Mooie camper plaatsen, goed sanitair. Mooie omgeving, dorp is goed aan te fietsen. Wij komen zeker terug.
We hebben hier 2 nachten gestaan met de camper aan de zee. Geweldige plaats. de douches zijn gedateerd en de douche werkt met muntjes, de tijd loopt zodra je het muntje erin doet (5 min) je moet dan nog naar de douche lopen en uitkleden. Het is er wel schoon en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader. Er zijn beperkt aantal plaatsen, veel vaste plaatsen. Er is een zwem pier en het wordt regelmatig schoongemaakt.
Wij hebben 2 nachten gestaan op de vrije plekken. fantastisch, wij herkennen ons niet in de douches. Alles zag er schoon en netjes uit, wordt regelmatig schoongemaakt. Van herrie, kinderen en lawaai hebben wij geen last gehad. Dit komt denk ik omdat we op de vrije plekken stonden, hier komen veel mensen 1 nachtje staan en gaan weer door. De prijs was €109,- incl stroom, toeristen belasting voor een camper met 2 personen.
Bandaag 17/6 daar naar toe gereden, vergaande glorie. Hek was dicht, alles overwoekerd met onkruid. We zijn doorgereden naar een andere plaats in de buurt Kleinfischlingen een echte aanrader. €0,- geen faciliteiten maar er werd een haspel uitgerold en we hadden stroom. leuk gemoedelijk plaatsje, overal wij proeverijen. Top!!