@gegeetconni
- 2000
de plaats is niet slecht, dichtbij een camping. anderzijds alleen voor parkeren en legen grijs water €13. Het is overdreven. zelfs geen water in de kraan van de cassettes. als je naar de toiletten wilt die op de camping 200 of 300 meter verderop staan, kost het € 4,50 meer, maar deze is 's avonds gesloten van 21.00 uur tot 06.00 uur, wat betekent dat het geen zin heeft om heel veel te betalen voor een gesloten dienst. Elektriciteitsterminals voor € 0,80 per uur.
Vroeger stopten we daar elk jaar, maar bij de ingang van de parkeerplaats hing een bord met een verbod op campers. We parkeerden daar en natuurlijk schopte de politie ons eruit. Ze vertelden ons dat we konden parkeren in alle andere straten in de buurt die niet verboden zijn, en dat hebben we gedaan op 50 m afstand omdat er veel pla De straat is ingericht om toiletten en grijs water te legen.
Parkeren verboden voor campers
Zeer mooie en rustige plek, geen voorzieningen, maar schoon en gratis parkeren. WC in het kabelbaanstation. Dit is de busparkeerplaats, maar daar worden we 1 of 2 dagen gedoogd. Neem de kabelbaan en ga naar boven om het klooster en de bergen te bezoeken waar alles fantastisch is. Om te doen en opnieuw te doen.
Duur voor alleen een parkeerplaats want water + legen + legen cassette zijn heel erg ver bij de ingang en open voor iedereen die passeert en gebruik maakt van de diensten die we gratis betalen. Wandelaars doorkruisen dit gebied, evenals fietsen.