@hannepeet

Een locatie beoordeeld21 dagen geleden

Heel verzorgde kleine camping met zwembad, weids uitzicht en rust, gerund door uiterst vriendelijke Engelse beheerder Marc. Hele jaar open. Verwarmde doucheruimte met (Inv.) douche-toiletten, wastafels. Koelkast en wasmachine ter beschikking. Adres is onjuist: 1 Rue des Berches, Grosbout 16240, La Forêt de Tessé, Frankrijk

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prijs nu €27,40 voor 2 pers. met camper. Hierbij zijn douche, stroom en WiFi inbegrepen. Vriendelijke ontvangst. Hele jaar geopend.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Prima doorgangscamping. Redelijk formaat plekje met leuke eigen sanitairhuisje. Vriendelijk, behulpzaam NL-sprekend receptie. Met Camping Key Card van ANWB €4 korting per nacht. Heerlijk gegeten met 3-gangenmenu keuze €15-20-30. Dikke aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Camping aan stadsrand is okt.-mei open voor toeristen. Ruime plek in boomgaard (schaduw) of op P-plaats (zon); zelf uitzoeken. Heel welwillende receptie spreekt beperkt Engels. 3x grote wm/droger €3/€2. 4 sanitairblokken (verschillende kwaliteit); m/v, warme douche gratis, toiletpapier. Kookgelegenheid gratis beschikbaar. WiFi gratis maar op beperkte plek aanwezig. Voor €12,08 is stroom incl.; na 15 dagen 10% korting. Goede prijs/kwaliteit.