@ibk01

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima voor een overnachting, wandeling naar het centrum van Ulm was ongeveer 20 minuten. Elektriciteit via muntjes in een paal aan de overkant van onze standplaats.

Prima ontvangst, ook erg behulpzaam met het zoeken naar een fietsenmaker. Iets een donkere camperplaats voor ons en op deze plaats was het niet gemakkelijk in en uitrijden met onze camper van bijna 7 meter. Sanitair was mooi en schoon. Douchen mbv een pasje. Fietsen naar Livorno city ca.8 km en grotendeels over een mooi pad langs de zee.

Een hele bijzondere ligging aan de zee op een ruime grindstrook. Een niet al te vrolijke man wees ons de plek aan . Het sanitair kan echt niet meer in deze tijd en al helemaal niet voor dit bedrag. Vrij armoedig. 2 sterren voor de pek aan zee.

Een hele prettige ontvangst, camperplaats niet al te groot maar prima. Net en schoon sanitair. Water mocht iets warmer zo in Oktober. Geen toiletpapier. Op fietsafstand van het mooie Portofino en Camogli.

De camping was eigenlijk al gesloten maar ze hadden besloten nog een weekje langer door te gaan, betekende alleen cash betalen. Geen probleem. We mochten zelf een plaats uitzoeken. wel wat schuine grasvelden. Net en schoon sanitair maar veel sta toiletten en geen toiletpapier. Een goed kwartier fietsen ( e bike) naar Asti.

Eigenlijk was het al vol maar wij mochten op het gras staan voor een caravan waar de eigenaren dit seizoen niet meer terug zouden komen. Een heerlijke zonnige plek. 10 minuten fietsen naar het mooie centrum van Bellinzona met haar mooie kasteel. s'Avonds lekker gegeten in het restaurant op de camping. Lekker eten en prettige bediening. Verder prima en schoon sanitair met de nadruk op de heerlijke warme douche.

Prima camperplaats, veel ruimte. Beperkt stroomplaatsen. Douches en toiletten waren schoon en ruim. Een een dame was behulpzaam met de betaalautomaat. Aanvankelijk was zowat onvriendelijk maar dit trok ook weer bij. Douchen met behulp van een kaartje waar je geld op stort en wat je ook weer terug kan storten indien geld over. Rond 8.00 kwam ernog een bakker met verse broodjes.......