@ingridenjan

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Hebben hier enkele dagen gestaan met 2 honden. Fijn om te wandelen, schoon en mooi sanitair. Ruime kampeer plaatsen, met stroom. Restaurant aan overkant vrij nieuw, kan je lekker eten en drinken voor weinig geld. De prijs klopt hier niet. 32 euro per nacht met stroom douche. Exc hond. Prima camping, tot volgend jaar.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 20296

prima camping, sanitair gezelig terras en vriendelijke uitbater.

Prima camping, zeker om in de omgeving lekker te wandelen ( wij met de honden). Sanitair zeer schoon. Eigenaar zeer vriendelijk en geeft veel info. Er loopt inderdaad een weg langs, voor ons niet storend aangezien wij er een stuk vanaf staan plaats 73. Zijn hier 4 jaar geleden ook geweest en komen hier zeker weer eens terug. WiFi is uitstekend. Deze camping verdiend 5 sterren.

Zeer fijne camping, hebben hier 4 dagen gestaan met onze twee flatcoat's. Sanitair, restaurant en eigenaar ( perseneel) prima. Wandel route van camping 7 km een aanrader. Omgeving is genoeg te doen. komen hier zeker weer eens terug.

Hebben hier 3 nachten gestaan aan het riviertje met twee honden en stroom. Sanitair en restaurant is prima. Maar 126 euro vinden wij wel erg veel, camping heeft verder weinig te bieden.

Staan met onze kleine camper en twee honden op plaats 6 voor 4 dagen. Zeer mooi sanitair, alles zeer goed geregeld. Stonden vorig jaar op de 4 camper plaatsen, maar onze voorkeur gaat toch uit op de camping zelf. Eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam waar nodig is. Restaurant is ook prima. Lekker wandelen in omgeving, heerlijke rustige camping.

Wat een geweldige mini camping. Alles zeer netjes, zowel de gasten als eigenaresse zeer vriendelijk. Staan hier 3 dagen met onze honden,lekker gewandeld. Deze camping krijgt van ons een dikke 10.

hebben hier twee dagen gestaan, nooit meer. rust is hier niet zoals men op de site beschrijft. campeerplaatsen steld niks voor. omgeving is mooi om te fietsen of wandelen. zonde van het geld en vakantie.

hebben op plaats 5 gestaan twee dagen met onze honden , geweldige standplaats. sanitair zeer schoon. Gezellige eigenaar en ook de mensen om ons heen. lekkere rustige camping, heerlijk. echt een aanrader

3 dagen gestaan, prima camping. schoon sanitair, zeer vriendelijk personeel. lekker gegeten en gewandeld in omgeving met onze honden. echt een aanrader.

Sitecode: 22015

camping heeft zeer mooie standplaatsen, wij stonden op XXL 7 toeslag 3 euro, de mooie waard. Hebben veel schaduw, zeker aan te bevelen bij warm weer. Restaurant prima, sanitair wat verouderd maar schoon. Helaas is er niks te wandelen met onze twee honden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een mooie camping en omgeving om te wandelen. Andre, Maaike hun dochter Emma, en de kok zeer vriendelijk en behulpzaam. Zweefvliegen in de nabijheid is een aanrader in het weekend. Van ons krijgt deze camping een 10. Gr Jan en Ingrid.

prima camping, zeer vriendelijk personeel. komen zeker weer eens terug.

prima camping, schoon sanitair. Eigenaars vriendelijk. Minpuntje stonden links achter plaats 132 met camper. Geluid van riool gebouw kan storend zijn als je met tent daar staat. Voor de rest, een aanrader.