@j.rijnierse
Op zich is de plek wel oud maar service goed echter er stond een lege camper net op het mooiste vrij uitzichtplaats, jammer terwijl de CP leeg was Jammer want het was koud fris weer.
Sitecode: 42050
pracht plek, douches allerheerlijks, fietsen een pracht langs de Rijn en binnenlanden. Echter de stroom is niet gratis maar 4€/nacht. Ook met hefdak in november goed te doen. JR
HELEMAAL DICHT !! 10 JUNI 2024
dit is de derde keer dat we hier een nachtje staan, nu van de terugweg uit Slovenië. We wisten niet dat deze CP dicht was maar voor ons zette hij de douche/toilet aan, dat noem ik klasse! Konden we heerlijk douchen. Hier heerlijke grote plekken, op een vlak grasveld. Fam Rijnierse uit Hoorn.
Wat een ontvangst, met een glas witte wijn! Zeer vriendelijke familie die ons ook hielp met het legen vd toilet. Heerlijk rustig en vanaf de boerderij kan je gelijk wandelen de bossen in. De prijs is wel gestegen naar 10€
alles werkt, de plaatsen zijn extra verhard met open stenen en de prijs is 10€ te betalen bij het café bij de watermolen waar ook een toilet is met heet water. Allerheerlijkst stil.
Sorry voor de hondeneigenaren, maar een CP zonder honden is ook wel eens lekker. Sta hier voor de 2 de keer en het bevalt prima zeker ook omdat er geen elektra is (uitgezonderd 2) en zo dicht sta je niet naast elkaar of je moet een erg brede camper hebben. Joker
26/4/2022 Hier tot volle tevredenheid gestaan, heerlijk rustig de supermarkten waren net weer open na al die water overlast en een heerlijke douche (1€)!!! Alleen jammer van die auto's bij de intree. Joke
prijs is naar 6,00€ gestegen en er is geen stroom!!! prima plek
Hier op 5 maart 2020 gestaan. Voor 6 euro zonder voorzieningen. Het maakt dus niet uit dat er geen voorzieningen zijn. De brug is hinderlijk zeker als er zware voertuigen over gaan, en de straat waar je langs staat is ook niet echt stil. Maar ja je staat in Apeldoorn.
J. wel een bord buiten hoe mooi het is maar geven niet thuis!
Dit is nu een pracht camperplaats!! Je mag gebruik maken van de camping faciliteiten en er is nog wifi (gratis) ook. Voor 50 eurocent kan je prima douchen. (of een kaart voor warm water). Je staat onder bomen maar als er plaats is op de camping mag je daar ook staat voor hetzelfde campertarief!! Pracht omgeving om te fietsen en te wandelen. In augustus gaan we er voor de 4 de keer erheen. TOP!!