@journeyman

Ja
2014

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Geweldige locatie. Patricia is een vriendelijke en uitstekende gastvrouw. Toen we online boekten, vroegen we om een vroege check-in... als dat mogelijk was? Ze regelde dat, en we hadden geen problemen met toegang tot de locatie. Maar regel het eerst. We hebben hier 4 nachten doorgebracht, veel mooie wandelingen gemaakt, een leuk dorp en de locatie is erg rustig, met een prachtig uitzicht op het water. Een echte aanrader. We zouden zeker nog eens terugkomen.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Ik ben het ermee eens. Een uitstekende camping, goed beheerd en redelijk geprijsd. Het dorp is mooi, levendig, druk en ligt op slechts een paar minuten lopen van de camping. In het dorp, dat gedomineerd wordt door de basiliek, vind je een goede bakker, een paar bars en restaurants, een postkantoor, een kleine supermarkt, een geldautomaat, een afhaalpizzeria, een broodjes-/crêpebar en een paar religieuze souvenirwinkels.

Uitstekende gemeentelijke, volledig eens met de andere beoordelingen. 4 nachten, augustus 2019, € 80 voor busje, twee volwassenen, hond en elektrisch. Koopje.

Ik zal het kort houden. Naast een typisch Provençaals dorp, minder dan € 14 per nacht. inclusief elektriciteit, douches, wasmachine, barbecue, grote plaatsen en absolute rust en stilte. Het is begin augustus en de site is maar half vol! Voor het eerst in 5 jaar motorhoming hebben we besloten om 7 nachten te blijven. Laten we dit juweeltje voor onszelf houden 🤗

Een mooie rustige camping aan de rand van een gezellig dorp. Rustieke toiletten, de douche is echt goed. Geen teken van grijze afvalverwerking, we hebben het toilet gebruikt om onze WC-cassette te legen. het is een gemeentelijke site, maar erg ondergebruikt. Een heerlijke plek. Het kost iets meer dan € 24 voor twee nachten.

Alles wat iedereen heeft gezegd! Als Carlsberg Stellenplatz heeft gedaan ..... deze plek is uitstekend, en je kunt de luifel eruit halen!

Leuke site, voorgebeld om te boeken. De dame bij de receptie was zeer behulpzaam. De site is klein, netjes, rustig, maar met wat lawaai van de weg gedurende de dag. Mooie plaatsen, met schaduw. Gelegen aan de rand van het Zwarte Woud, zijn er enkele grote gemarkeerde wandelingen direct vanaf de camping. De receptie kan een kaart van de wandelingen leveren. Grijs afvalpunt, chemieberging en zoetwaterpunt beschikbaar voor campers.

Goede plek voor een overnachting. We verbleven in het midden van verzengende juli, maar met slechts drie of vier andere bestelwagens ter plaatse. Niet de mooiste locatie, maar het is rustig en vredig. Goede douches in de naastgelegen jachtclub. Beetje een schlep in je slippers!

Mooie zomerstop. Restaurant en bar binnen twee minuten. Enorme wandelmogelijkheden op je stoep. Kijk over de vallei naar het grote kruis zichtbaar aan de horizon, een fantastische wandeling. Aanbevolen.