@karsten0815

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een prachtig onderhouden kleine camping, privé gerund door een heel aardig stel. Ze spreken ook Engels. De toiletten zijn superschoon, met warme douches. De plaatsen zijn ruim, met een betonnen gedeelte voor campers en een groot gazon. Een kiezelstrand ligt op 5 minuten lopen en er is een schattig stadje met een kleine markt, een bakker en restaurants. De krijtrotsen zijn indrukwekkend.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Perfect voor een tussenstop. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. De camping is rustig en gezellig en ligt achter het restaurant, waar ze heerlijk eten serveren. Er is water en elektriciteit, toiletten en douches, en gratis wifi. Een overnachting kost € 10 als u in het restaurant eet. Een echte aanrader!

Mooie rustige camping met veel bomen direct aan een meer. De faciliteit kan wat liefdevolle aandacht gebruiken, maar over het algemeen vonden we het geweldig voor een nacht. Sanitair wordt oud, maar altijd schoon, warme douche, stroom... alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij betaalden €26 per nacht voor campers, twee volwassenen en twee kinderen, plus €5,50 voor stroom. De dame was erg aardig, spreekt alleen Frans, maar communicatie was ook mogelijk.