@knuffygs

Mooie plek om te overnachten. Erg schoon sanitair, erg rustig.

Mooie plek dicht bij de haven. Je kunt toilet gebruiken in de haven. Wij zijn gewoon komen aan rijden, was nog plek. Betaalt bij het winkeltje.

Prachtige plek, zeer mooie omgeving om te wandelen. Fijne rustige nacht gehad.

Mooie plek, je kunt hier prachtig wandelen. Toilet niet gebruikt ivm niet schoon. Toen wij hier stonden was het best druk.

Fijne plek om als uitvalsbasis voor Stockholm te gebruiken. Metro is klein stukje lopen. Er zijn dagen kaarten te gebruiken. Indeling camping is wat rommelig, maar heeft ook wel iets.

Nette plek. Overdag hoor je zeker de snelweg. Naar in de nacht geen last van gehad.

Prima plek, Kwamen laat aan met de ferry. Je kunt er zo oprijden. Wij hadden helaas geen stroom bij ons plekje. Sanitair is niet al te best. Je kunt er wel alles legen.

Fijne plaats in een grote stad. Met de tram zo in het centrum. Sanitair was netjes schoon. Plekjes wat klein. Maar wij waren toch de hele dag in Liseberg. Dus voor ons geen probleem.

Mooi plek bij een prachtig zwemmeer. De toiletten zijn recent vervangen voor composttoilet.... Wij hebben een fijne rustige nacht gehad.