@l.neubeck

8m
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Plaats is helemaal nieuw. Individuele plaatsen verkaveld. Elke plaats voorzien van elektra.. V/E nieuw. Elektriciteit en water tegen betaling. parkeermeter. Nu 15.-:€ voor 24u. Maximaal 3 dagen voor €45

Voor een toegestane overnachting ok. Voor meer kan ik de plaats niet aanbevelen. Van 19.00 tot 08.00 uur gratis, anders €1 per uur. V/E in behoeftige staat. Midden in de stad aan een drukke straat, bijhorend verkeerslawaai. Niets voor gevoelige geesten. Tot nu toe (18:54 uur) zijn er al 16 WoMo binnengekomen. Je bent dus goed beschermd.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Leuke plek pal naast de polyvalente zaal en Schützenhaus, waar superlekkere kip is. De gebruiksvoorwaarden hangen aan de polyvalente zaal. Het tarief is €9 voor 72 uur. Maar niet minder, ook al blijf je maar 1 nacht. In de regels staat dat de vergoeding voor gebruik moet worden betaald, maar niet waar. Dat is dan een probleem. Het principe is rustig en je kunt er prachtige wandelingen maken door het bos.

Sitecode: 12004

Leuke kleine plaats. Zeer aardige, vriendelijke en behulpzame uitbater. Geen V / E zoals beschreven maar beschikbaar in de buurt (Bad Holzhausen). We komen graag terug als ons pad ons deze kant op leidt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooie, goed onderhouden, rustige parkeerplaats. Maak het V / E-systeem schoon. Korte wandeling naar het stadscentrum met een breed scala aan restaurants.

Sitecode: 61980

Leuke SP in het midden van de stad. Je staat 12 uur voor € 6 of 24 uur voor € 12. De betaling gebeurt aan de machine. De operators zijn erg aardig. Het V / E-punt is schoon en goed onderhouden. In principe is het plein rustig, maar zo'n stad kan soms luidruchtig zijn. Wie hier staat, moet niet rommelig zijn. De prijs is inclusief V / E en elektriciteit. Een echte aanrader voor het Lago Maggiore. Altijd goed bezocht.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Kleine SP direct naast de straat, weinig verkeer 's nachts. Prijs incl. V / E en elektriciteit. Water afgesloten in de winter vanwege het risico op vorst. U kunt betalen in de bar of de Ristorante zie foto. Leuke plek met leuke pubs en goed eten.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Sterk aanbevolen. Schone plaats, zeer vriendelijke en behulpzame operator. Het wordt een beetje lastig over 8m. Voor de laatste 5 km van reizen zijn er vrij krappe omschakelingen. Maar de rust en het landschap zijn het waard. In het hoogseizoen moet je bellen en om vacatures vragen. Zelfs met Kerstmis zijn er 7 mobiele telefoons, die de rust hier helpen om te ontspannen.

Een SP midden in de stad. Mooi aangelegd op grind en toch gras hier. Ook geschikt voor natte dagen of de winter. Slechts een paar 100 meter om te winkelen of uit eten te gaan. Levering / verwijdering, evenals elektriciteitsverbindingen voor iedereen beschikbaar. Een plek die we graag benaderen voor de winter en de kerstmarkt in het Zwarte Woud.

Zeer mooi ontworpen SP. Rustige locatie, biertuin met veel aanbod. V / E en elektriciteit inbegrepen.Als u in de biertuin eet, krijgt u € 4, - korting op de huur van de ruimte. In 5 minuten op het Bodenmeer. Voor hondeneigenaren aan te bevelen, veel beweging mogelijk. We komen terug

Eigenlijk heeft de CP een betere beoordeling voor de locatie zelf verdiend. Maar een CP stijgt en daalt met het personeel. Maar als dat zo ongemotiveerd en onbeweeglijk is als het onze, zijn er slechts 4 punten en de zekerheid dat we deze plek niet meer zullen naderen. Er is een SP naast de deur op de Dorfkrug, des te beter.

Leuke plek. Alles zoals beschreven. Prijs / prestatie absoluut geschikt. Goed eten in de economie. 'S Nachts erg rustig voor een ontspannen slaap. Kom nog eens.

Een mooie, nieuwe RV park mjt V / E en voor de prijs aan het Bodenmeer helemaal ok. Als u meer luxe verwacht, moet u een CP bezoeken, die twee keer zoveel en meer kost. Het veld is een goed startpunt om Überlingen en de omgeving te verkennen.

Zeer mooie plek, rustig en schoon. Super Service voor WoMoFahrer is het gratis winkelwagentje voor 1,5 uur per dag als je wilt. Sanitair nieuw, schoon en goed onderhouden. Zeer vriendelijk personeel. Altijd weer graag.