@marc-mireille

2014
8m
Halfintegraal
Bezit

zeer mooie en nette cp. eigenaar heel vriendelijk. alles aanwezig. de campers staan achter hek , veiliger kan niet.

een beetje een tegenvaller. het was er stil en rustig . de accomodatie was wel wat aan onderhoud toe. als doorreis was het wel’ok.

ik zou graag meer dan 5 sterren geven. in de mooie natuur van Hongarije vindt je dan plots een camping waar je enkel van kunt dromen. een gezellige super ontvangst van eigenaar Jan. heel mooie grote plaatsen.een gezellig centrum waar FUN op kop staat. smorgens een rijdend winkeltje met brood en andere benodigdheden. in nabije dorpje ook een mooi sleutelmuseum bezocht. dank aan Jan voor de mooie tijd , toffe verhalen en het vele lachen.

camping met heel veel plaatsen. ze zijn niet klein maar toch een gevoel dat je op mekaar staat. heel goed om wenen te bezoeken. met bus en metro . heel duidelijk aangegeven.

mooie plaats voor doorreis. enkele plaatsen voor passanten. mooie wandelingen mogelijk.

mooi verzorgde camping met broodjesservice , restaurantje op de camping zef . vriendelijke ontvangst in het Nederlands. voor kinderen een mooi speelterrein en kinderboerderij. wij waren er op doorreis.

Sitecode: 52090

ik zou een 7 op 5 willen geven voor deze camping. super mooie plaatsen , groot , deels verhard en de rest heel mooi gazon. vriendelijke ontvangst en je wordt persoonlijk naar je plaats gebracht. de omgeving laat mss niet toe om er lang te staan maar je voelt je er meer dan welkom en rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

het is de camping met de schuinste plaatsen die ik ook zag op een camping:). maar de uitzichten op elke plaats , de dagelijkse foodtrucs , de dagelijkse muziek op point zero maakt dat schuin staan perfect draagbaar. vriendelijke ontvangst en goed verzorgde terreinen en sanitair.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

eenvoudige camping. proper en rustig. het is camping waar echt iedereen terecht kan. van fietscamperaars tot caravan en mobilhomes . het ligt ook mooi tussen de verschillende waters. ideaal als tussenstop.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

we hebben hier gestaan van 30 op 31 december, ondanks de modder door de overvloedige regen zorgde de beheerders ervoor dat iedereen veilig en wel kon staan. het is niet de mooiste of grootste camping maar ik voelde me daar wel veilig en het gaf een plezant gevoel. de prijs is inderdaad niet mis... maar ja.

dit weekend 26/11 hier voor het eerst gestaan. heel warme ontvangst. fijne uitleg van de faciliteiten , van wandelingen enz. heel nette en rustige camperplaats. echt de moeite waard .

een zalige camping. We stonden op de VIP hondenplaats. Onze hond had vrijheid om los te lopen. services van de eigenaars is meer dan voortreffelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

wij waren hier de nacht van 29 op 30 januari 2021. Hoewel de receptie gesloten was heeft men ons telefonisch binnen gelaten en naar onze plaats geloodst. Camping is heel zuiver en netjes . Daar mijn elektrokabel net te kort was , was de eigenaar na 15 minuten daar met een verlengkabel. TOP service en bovendien nog eens heel vriendelijk. ik kan begrijpen dat in volle zomer daar druk is maar in winter perfect voor een weekendje zee.

zeer mooi verzorgde camperplaats. prijs is zeker niet te veel voor wat men krijgt. het systeem met code voor elektriciteit en water is wel handig. als ik dan toch een puntje van kritiek mag geven is dat de camperplaatsen iets breder mochten zijn. er staan soms kastelen van campers die 1.5 plaats nodig hebben.

mooie gratis camperplaats waar je heel rustig 24h moogt staan. camperplaats is goed onderhouden. een vuilbak met een iets groter vulgat zou mss wel bijgevoegd mogen worden.

Zeer mooi verzorgde camperplaats. Jammer dat je voor water , om je cassette te spoelen, moet betalen. Mooi Centrum op wandelafstand. Slagboom was defect maar een vriendelijke man aan de telefoon hielp ons door de procedure heen om aan stroom te geraken.

Mijn verhaal heb ik nog gelezen! Bij een temperatuur van 38 graden en een camping met minstens 20 vrije plaatsen met schaduw moesten we toch op camperplaats buiten camping gaan staan in volle zon. Zeer onvriendelijke ontvangst. We hebben hier op 25-07 gestaan.

De eigenlijke camperplaats stond vol maar op de parking ernaast waren extra vakken vrijgemaakt voor campers. Ik heb een 9 gegeven omwille van de stad. Dat is echt de max!

1dagje gestaan op 17/08. Zeer hulpzame eigenaar (of beheerder). Prima plaats met alles wat je nodig hebt tegen een deftige prijs. Stad zelf is ook wel de moeite.

Een fantastisch uitzicht om wakker te worden! Dit alleen al is het zijn geld waard. Cp zijn 2 rijen op een parking voorbehouden voor campers. Aanmelden kan smorgens en s'avonds een uur. Wel heel rustig geslapen daar.

Gewoonweg alles wat een camperplaats moet hebben. Vlakke staanplaats. Stroom tegen 1 euro voor 12h. (Wel maar 1500w) en water tegen 1 euro voor 10 minuten. Zo zouden er meer moeten zijn. Perfect als doorreisstopplaats.

Schitterende nieuwe cp. 16 mooie plaatsen. Een modern betaalsysteem . Vuilbakken achter een gesloten deur waarvan je de code krijgt na betaling. Servicepunt met alles op en aan. Een voorbeeld van een de cp van morgen. Daar bovenop is blaubeuren een gezellig dorpje.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooi gezellig stadje. De plaatsen zijn inderdaad smal en kort,maar ze zijn gratis. Laat ons blij zijn dat de gemeente ze ter beschikking stelt. De moeite meer dan waard om te bezoeken.

Een ontvangst die je vakantie helemaal in het zonnetje zet. Een locatie die je rustgevend kunt noemen. Een minicamping met alles er op en eraan. Wij waren hier op 31/10 en we komen hier zeker terug.

Inderdaad een rustige camping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig . De trein naar het kasteel van Harry Potter , is er jammer genoeg niet meer. Wij waren hier op 14/07/2017

Leuke vriendelijke ontvangst. Op wandelafstand van kuststadje. Heel rustig geleden , waardoor we dus ook een superrustige nacht hadden op 13/07/2017.

Wij stonden hier op 13 juli 2017. Een ongezellig plekje. Zeker niets om te overnachten. Als stopplaats tijdens onze tocht naar Schotland kon het zeker dienen.

Wij waren hier op 12 juli 2017. Mooi verzorgde camping op een half uurtje wandelen van het centrum. De camping is veel groter dan het lijkt als je er binnen rijdt. Bij ons volgend bezoek aan de UK, komen we hier zeker terug.

Niet camperplaats waardig. Vuile parking van alles en nog wat.

Fantastisch uitzicht. Dit moet je gezien hebben. Echter blijven staan om te overnachten zat er voor ons niet in omwille van de wat "te felle" wind . We zijn uitgeweken naar een camping op 2 km van het haventje, craighead caravanpark.

Perfecte plaats. Ideaal voor een wandeling in het groen of de uitstap met de bus naar Edinburgh . Ruime plaatsen in een heel rustig en proper kader.

Ideale plaats voor doorreis. Ook niet meer dan dat. Het verhaal van de trein klopt niet meer. Maar 1 trein per dag die stopt. Verzorging in netheid is wel ok. Wij stonden hier op doorreis naar Schotland.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Schitterende camping. Heel goed verzorgd en onderhouden.als de eigenaar nu iets vriendelijker kon zijn kreeg hij een 10. Wij stonden hier op 3 en 4 juni 2017

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Op 10 min wandelen van 1 van de mooiste dorpjes. Cp is heel rustig. Jammer dat de stroomvoorziening niet werkte op de achterste en mooiste plaatsen. Dan is 21 euro wel wat duur.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Degelijke cp, met eigenlijk alles wat nodig is. Zeer vriendelijk ontvangen, mooie plaats, en mooi kunnen wandelen. Enkel jammer dat een vaste campingbewoner zijn tent had opgezet op het campergedeelte, dat stoort wel. Wij stonden hier op 30/04/2017.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

We waren hier van 30 op 31 december en hadden het schiereiland voor ons helemaal alleen. Dat was zalig vertoeven. Het uitzicht op het water, de rust van het water. Als iemand nog van deze plaatsen kent, laat het weten. Echt de moeite om in een rit op te nemen.

Sitecode: 19356

Deze plaats vond ik wel een verrassende plaats. Een stuk van een hotelparking voorzien voor campers met alle voorzieningen. 's Morgens zijn we zelfs in het hotel kunnen gaan ontbijten, in het bijzijn van onze Duitse herder. Dat was gezellig onder de kerstboom. Wij plannen nog een tripje naar Friesland en komen hier dan zeker terug. Wij stonden hier van 29 op 30 december.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Superplaats om te staan. Heel vriendelijk ontvangen. Het centrum heel gemakkelijk te bereiken te voet. Een aanrader. 1 negatief puntje wat ik al meer heb gelezen is dat een camper van meer dan 6 meter problemen heeft om in te draaien. Maar ik mocht op de binnenkoer staan aan de voorzijde. Wij stonden hier van 28 op 29 december.

Zeer leuke plek om te staan. Vriendelijke uitbaters. Uitzicht is mooi en ideaal om een goede wandeling te maken.

Echt een plaatsje op de boerderij op een grasveld. Vriendelijke eigenaars die voor de broodjesservice zorgen. Voor complete rust wel een aanrader.

Helemaal niks te zien dat hier plaatsen voorzien zijn voor campers. Wij waren hier op een regenachtige dag, waardoor we konden staan. Maar op een zonnige dag, als het zwembad vol is, twijfel ik eraan of hier een camper kan staan. Wij hebben niet overnacht, omdat ik mij er niet veilig voelde.

De perfecte camperplaats. Een mooi afgebakende plaats (die je nummerplaat krijgt zodat je even kunt wegrijden). Elektriciteit. Mooi uitzicht op fontein in het midden van het water, wat 's avonds nog mooi verlicht is. De uitbaters nemen hun taak professioneel op, zodat iedereen hier tevreden moet zijn. De plaats biedt ook genoeg mogelijkheden voor een wandel- en/of fietstocht.

Schitterende locatie. Zeer vriendelijke uitbaters. We hebben hier 2 nachten gestaan en hebben te voet het historisch stadje bezocht en de andere dag te voet het Viking-center. De camperplaats ligt dus perfect gelegen. De ontbijtbroodjes die je kunt bestellen zijn niet goed, maar super geweldig. Voor mij een voorbeeld van camperplaats.

Als camper locatie stelt het niks voor, maar het uitzicht over het water is super. De locatie is op het einde van een klein, stoffig weggetje.

Mooie cp die wel modderig kan zijn als het regent. Altstad is zeker de moeite waard. Servicezuil is zo geplaatst dat je nooit een andere camper stoort.

Mooie afgebakende plaatsen. je wordt omringd met groen. Fijn wandelen in het park, wel treinen die constant op een 200 meter passeren.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Schitterende sta en slaapplaats. Heel proper. De natuur nodigt onmiddellijk uit tot een wandeling

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Schitterende overnachtingsmogelijkheden . Heel rustig en proper