@moleneind42@gmail.com
- 2019
oktober 2022. Leek een prima plek maar in de avond last van joyrijdende jongeren en harde muziek. Jammer
Ho Stop. deze plek is een grote bouwplaats en dus gesloten. ( 25 oktober 2022)
In oktober wel even boeken via internet. we waren de enige gasten. envelop met pasje en WiFi lag keurig klaar. Prachtige panorama plek. Sanitair was verwarmd en keurig schoon. Lekkere warme douche. Ik denk fijne plek om ook in de zomer nog eens terug te komen.
mooie camping met prima faciliteren. inmiddels wel hogere prijzen. we betaalden voor 1 nacht met stroom 300 kronen
Sitecode: 51929
De locatie is prachtig. wij kwamen aan om 18.30 en niemand was er ook je te melden en te betalen. wij konden daardoor ook niet de faciliteiten gebruiken. De volgende ochtend hebben we ons gemeld om af te rekenen bij ons vertrek. 420 kronen. Voor ons eens maar nooit meer
Ga hier niet naar toe. je kunt er niet meer parkeren. kleine parkeerplaats alleen voor personen auto’s. met je camper heb je hier niets te zoeken. ongeveer een kilometer terug heb je aan je linkerhand een heel groot parkeerterrein aan de husargatan, waar je kunt staan. om de stad te bezoeken. slapen kan hier niet.
Sitecode: 19202
prima ruige plek. betalen via automaat met creditcard.
Zeer vriendelijk ontvangen. Het sanitair was brandschoon en netjes. We konden met pin betalen of cash. Prima rustige plek ( het was oktober en we waren de enige gasten) we hadden wel even van te voren gebeld.
oktober 2020 toiletten gesloten wel gratis stroom en water. prima plek voor 1 nacht.
Het lijkt net een sprookjesbos. Overal vuurplaatsen en leuke zitjes. hier komen we in de zomer terug.
20 okt 2020 hartstikke gesloten. telefonisch niet bereikbaar.
geweldige plek. ouder echtpaar kwam alles verzorgen en deed zelfs sfeerverlichting aan voor ons. Het droge toilet vinden wij niet echt een aanrader. Geef deze mensen een bedragje ze verdienen het.