@patacca
- 2004
De enige reden om hier te stoppen is de ligging: zeer gunstig ten opzichte van het centrum van Napels. Nadelen: € 35/nacht, met 400 W elektriciteit, geen badkamers, geen schaduw en een asfaltweg. Bovendien kunt u, als u vooraf betaalt, niet in- of uitrijden (bijvoorbeeld vanwege persoonlijke behoeften), omdat u het recht op de parkeerplaats verliest, zelfs als u al betaald heeft en u geen vergoeding krijgt voor de gemiste halte.
Aangekomen na 21.00 uur. Prijzen niet weergegeven bij de receptie en alleen Spaans gesproken. Verblijfsduur wordt nadrukkelijk gevraagd voor vooruitbetaling. De kaart kwam niet overeen met die van de camping. Het duurde 35 minuten om het te vinden zonder enige hulp, de hele nacht open en geen controle bij de ingang Ik kreeg te horen dat ik de factuur per e-mail zou ontvangen. Voorlopig niets. 1 nacht €45 2 personen + elektriciteit Enige camping in de omgeving?
Schone plaats, de enige uitgeruste rustruimte in het Porto Pino Teulada-gebied. Maar: verplicht douchen voor 22.00 uur. Een bordje alleen in het Italiaans zegt dat het max 3 minuten mag duren en onder toezicht van de parkeerbeheerder. Jammer dat de Engelse vertaling ontbreekt... Als u uw afval wilt afvoeren (gescheiden inzameling) heeft u de aanwezigheid nodig van de beheerder die toezicht houdt op de operatie.... Wat te zeggen..... Bizar?
Sitecode: 20237
29/7/2020 een nacht 2 personen en 1 camper 30 euro plus 7. voor elektriciteit Badkamer en vervallen douches Onaangename en aanmatigende beheerder..Wifi? Het is gebroken Het enige sterke punt is de gemakkelijke bereikbaarheid van de camping Eraclea Minoa en de aanwezigheid van schaduw.