@peterenellen@hotmail.nl
- 1999
Prima plek en uitvalsbasis voor bezoeken van La-Roque-Gageac, een bizar tegen de rotswand aangebouwd dorp en de tuinen van Marquessac. 14 min fietsen of half uur lopen. De prijs is inmiddels ruim 13 euro, waarschijnlijk vanwege de vernieuwingen die hebben plaats gevonden in april 2024. De weg erlangs heeft overdag wel aardig wat verkeer, maar dat is 's avonds beduidend minder. De directe omgeving is prachtig! Je hebt wel een pass'Etappes nodig
prima plek langs riviertje de Barrow. Leuk dorp om te verkennen. Helaas nogal wat winkels dicht. Een mooie wandeling langs de linker oever van de Barrow gemaakt. Een eeuwenoude eik heeft zich tussen de rotsblokken geperst, heel bijzonder, nog niet eerder zo gezien. En ook hier weer vriendelijke Ieren. Na een maand reizen moeten we nog steeds de eerste mopperkont tegenkomen!
strictly no overnight camping! Bespaar u de moeite van de trip, één grote toeristenplek ivm de paard en wagenhuur mogelijkheden. Van de meren valt hiervandaan niets te bespeuren.