@petronella1

2005

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Nu wel open. Leuke plek aan de rivier. voorzieningen simpel, maar schoon. lekker gefietst linksom en rechtsom. zeer de moeite waard.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Deze plek is een aanrader voor 1 nacht. de omgeving prachtig. Restaurant geweldig. prima 3 gangen incl wijn en water. basic smaken geen gecompliceerde gerechten prima smaakvol. !!!! 5 sterren voor t restaurant. De voorzieningen zijn matig, maar ja je kan niet altijd alles hebben. Fijn verblijf geweest👍

Wat een verademing na die grote campings met chalets, mobil homes etc. Kamperen zoals het in principe hoort te zijn. Mooi vlak terrein, schone toiletten en overig sanitair. Maar vooral rust. Een prachtige omgeving om te fietsen. Behalve de Velodycee nog tal van andere rondjes. Leuke plaatsjes in de buurt om te bezoeken, en allemaal op de fiets. Topcamping waar de tijd even stilstaat.

De Fruitboom is een fantastische camping. Rust en ruimte, sanitaire voorzieningen uitstekend. De vrijheid die je als camperaar zo graag wilt, vind je hier: Zoek een plek en zet je camper neer zoals jij het prettig vindt. De hartelijke ontvangst van de eigenaars hartverwarmend Kleine ruimte waar je streekproducten kunt kopen. Daarnaast de grote verscheidenheid aan fietsmogelijkheden , je kunt zoveel kanten op. We komen terug!!!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

uitstekende camping. prima plekken. mooi uitzicht . aardige ontvangst en schoon sanitair. na veel stefen een verademing. paradijsje!!.

Wat een belachelijke camping. aan de bovenkant tussen vaste plaatsen weggestopt. onvriendelijke dame. ook een ACSI tarief is niet gratis. samen met kurtax en eco tax en Wi-Fi ben je 28 euro kwijt. En toch ga je er staan. regen enz.. ik ga in het vervolg toch beter de reviews van deze site lezen. want van de ACSI waardering kun je niet opaan. Chris en Petra