@sabine@es-solar.be
- 2017
amaai wat een top plaats. toevallig hier terecht gekomen, Belgische ontvangst. alles tip top. leuk terras betaalbare wijnen . bedankt Patrick en Karine voor de gastvrijheid. wij komen zeker terug.
2 weken genoten van de rust en de natuur. een topplaats als je van rust houdt. home made pizza door de eigenaar zelf klaar gemaakt. wij zijn fan en gaan zeker nog eens terug.
leuke plaats, heel ruime staanplaatsen super vriendelijke eigenaars. gezellig terras met speeltuin. bakker, winkels en restaurants op wandelafstand. wij komen zeker terug 👍
2 nieuwe mooie plaatsen bijgekomen ( van 3 naar 5 ) privé sanitair per camperplaats beschikbaar. bbq, pizza oven, spelletjes, schommel voor de kids enz... dit allemaal gratis ter beschikking. en niet vergeten de kippen, paard en ezel die aanwezig zijn. verse groentjes en fruit gekregen bij aankomst van de gastheer net zoals vorig jaar zijn we hier weer super verwend. wij komen zeker terug.
zalig om hier te staan. een super vriendelijke gastheer. mooi en rustige plaats. onze kleinzoon heeft genoten van de diertjes die er waren. super traditioneel restaurant op 4km. voor ons de perfecte plaats als tussenstop. wij komen zeker terug.
zalig rustig op wandelafstand van grootwarenhuis en het meer van como. ideale tussenstop op doorreis.
Sitecode: 72021
2 nachten gestaan, Heel rustige familie camping. super ontvangst. mooie rustige locatie met een prachtig uitzicht. alles wat we verwacht hadden van een weekendje weg. en het zwembad en speeltuin was voor onze kleinzoon geweldig
Alles was weer heerlijk vertoeven en de stroom is vernieuwd !
Mooie rustige camperplaats. Gratis tijdens de winterperiode.vlak bij het centrum.
Leuke plaats om Trier te bezoeken.op zaterdag tijdens de kerstmarkt gratis bus op 100 m. Van de camperplaats tot in het centrum en terug.het systeem met de kaart is super handig.
1 nacht gestaan op 23 November.plaats genoeg rondom de camper. Vriendelijk uitbaters. Klein probleempje met de stroom maar de eigenaar stond direct klaar om het op te lossen.Lekker vers brood s’morgens. Het was ons zo bevallen dat we direct een plaats gereserveerd hebben voor 2 nachten aankomend weekend. Gezellige plaats aan het water.prachtig stadje.
De camperplaats is super. Sanitair is verzorgd.het zwembad is een pluspunt en het eten is gewoon klasse. We hebben hier 2 dagen gestaan en alles was zoals verwacht