@skinboy@me.com
- Volkswagen Crafter Other
- 2018
- Volkswagen
- Buscamper
Een geweldige tussenstop om Volubulis te bezoeken. Het zou beter kunnen zijn als ze de moeite zouden nemen om het een beetje te wieden en de loos waren behoorlijk vies. Zonde, want het kan heel mooi zijn. Ze lijken een aantal nieuwe toilet-/doucheblokken te maken, maar hoe lang dat zal duren, is een raadsel. Het is prima voor 1/2 nachten
We verbleven slechts één nacht en vonden de plek prima. Grote staanplaatsen op vlak terrein in een rechthoekig ommuurd gebied op slechts 200 meter van het prachtige strand. Toiletten en douches waren bevredigend. Ik heb Ali kort ontmoet en hij leek mij heel aardig. Het plaatselijke dorp had een hippiesfeer uit de jaren 60, wat cool was. Zou er opnieuw verblijven.
Sitecode: 20954
Ik verbleef niet in kamers, maar gebruikte camperfaciliteiten die een beetje onder de standaard TBH liggen. Genoeg ruimte voor slechts ongeveer 7 kleine busjes in wat ik kan omschrijven als iemands achtertuin. Slechts één toilet werkte en heb de douche niet geprobeerd.... Er zijn enkele kookfaciliteiten beschikbaar, maar deze zagen er ook een beetje grimmig uit, hoewel anderen ze gebruikten. Enige voordeel was de korte wandeling naar het strand en naar de stad
Sitecode: 19996
Echt coole locatie in de middle of nowhere, maar met een klein stadje in de buurt. De plaats heeft een shabby chic gevoel en ik krijg de indruk dat er in de toekomst nog veel meer te doen is om het nog beter te maken. Toch is het nu leuk met een klein zwembad en BIER EN WIJN! Camperplaatsen zijn royaal met ehu en vers water beschikbaar. Zeker het overwegen waard als je op de lange roep naar het oosten of westen bent
Sitecode: 19856
Mooie plek midden in de oase onder de palmen. Goede ehu en fatsoenlijke douches en loos. Goede plek voor een tussenstop op de lange oost-westroute naar de Atlantische Oceaan. Beveel ook de naastgelegen riad aan - zie Google-recensie.
Zeer grote camperplaats zonder camperplaatsen, direct tegen de duinen aan. Afgezien van het zwembad vonden we dat er niet veel te beleven was. Te groot en onpersoonlijk
We verbleven niet in het hotel, maar gebruikten de beschikbare camperplaatsen. Deze bevinden zich op een kleine, vlakke parkeerplaats waar ehu en water beschikbaar zijn. Wij waren de enige camper daar en het was prima, maar omdat de plaatsen klein zijn, kan het krap worden als het druk is. Op steenworp afstand van de duinen, nette douche en toilet (maar slechts één daarvan). Grote bonus was het mooie kleine zwembad en kabanas!
Sitecode: 19508
Mooie omgeving voor een camper tussenstop. Zeer mooie ruimte achter het hotel met superschone toiletten en douches. Het mooie zwembad was een enorme bonus. Ik kan niet spreken over de hotelkamers of het eten zoals in ons busje. Vergeet niet om de plaatselijke Kasbah te bezoeken voor het diner in het dorp, want het eten is uitstekend!
we verbleven hier tijdens de ergste overstromingen sinds mensenheugenis! de rivier barstte om 3 uur 's nachts voor onze camper en onze gastheren maakten ons wakker om ons te waarschuwen voor het gevaar. Alle campers verhuisden naast het huis van de eigenaar waar we veilig waren. De eigenaren waren fantastisch en hoewel ze hun site waren kwijtgeraakt met veel vernielde staanplaatsen, kookten ze eten voor ons en deelden ze hun huis. Afgezien hiervan is het een mooie plek om te blijven en ik hoop dat ze snel weer op de been zijn!
Supercamping direct aan zee en slechts 1,6 km van het mooie Rovinj, op 20 minuten lopen. Schone en overvloedige toiletten en douches met uitstekende waterdruk in de douchekop. Goede bakker op het terrein en slechts een korte fietstocht of wandeling naar een mooi strand met café etc. het is hier duur, maar voor een goede camping zo dicht bij Rovinj denk ik dat je krijgt waar je voor betaalt! Sterk aanbevolen
We hielden absoluut van je camping! Een beetje anders dan de meeste, maar dat is des te beter voor ons! Fantastische ligging direct aan de Bodensee met een superrestaurant en een leuke kleine bar. De toiletten waren super schoon en het personeel super aardig. Nogmaals bedankt voor een geweldige drie dagen. We komen terug!!