@stowken

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prachtige plek aan het strand. We kwamen aan met de bedoeling om er 3 dagen te blijven en vertrokken na 11 dagen heerlijk ontspannen. De faciliteiten waren schoon en er is voldoende warm water via krachtige douches. De eigenaar en zijn vrouw zijn ontzettend aardige mensen die erg gastvrij en behulpzaam waren. 3 km naar het dichtstbijzijnde stadje met supermarkt, gemakkelijk te voet/per fiets te bereiken. Als alternatief kunt u op 4 km afstand een Lidl en Dia in Ribeira vinden, waar u kunt parkeren.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een echt pareltje. We kwamen net aan en werden hartelijk ontvangen door Clara en haar man. We zouden maar één nacht blijven, maar bleven er vier. De plaatsen waren niet groot, maar we voelden ons niet gestoord door onze buren. Genoeg ruimte om je tafel en stoelen neer te zetten. De faciliteiten zijn brandschoon en worden regelmatig gecontroleerd. Clara wist veel over de omgeving. Een werkelijk aardige dame. We hebben een heerlijke mousserende wijnproeverij gehad bij de nabijgelegen wijnmakerij.