@svasten

Lid van Campercontact sinds 2020

Groene camping met ruime plaatsen.Erg druk,veel trekkerstentjes er bij gezet Daardoor was het sanitair absoluut ontoereikend: 1 douche,2 toiletten voor dames, hetzelfde voor heren.Bij elk 2 wastafels vlak op de toiletten. Afstand houden kan dus niet. Waarschijnlijk door die drukte was het sanitair echt niet schoon.Slechts 1 afwasplek. Hoezo coronamaatregelen ?! Wel erg mooie omgeving.

Heerlijk rustige mooie plek. Van tevoren erg vriendelijk contact met eigenaar gehad, die een plek voor ons heeft gereserveerd. Was niet nodig, we waren, inde regen, met twee campers.

We hebben op deze mooie plek drie dagen gestaan. Je kunt op de grote groene parkeerplaats gaan staan met mooi uitzicht of besloten tussen hagen. Hoewel het mix-parking is, hebben wij hier geen enkele auto zien parkeren. (Mssn in t weekend?) Voor wie het afval zoekt: van vóór het I-bord links de bocht door, door het hek direct rechts.

Prachtige plek. Je kunt op de grote groene camperplaats gaan staan met prachtig uitzicht of heel besloten tussen hagen. Hoewel het mix-parking is, heeft er geen enkele auto geparkeerd in de3 dagen dat wij hier stonden (in het weekend misschien?).

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek. Vanwege Pinksteren was het bijna vol. We kregen de laatste plaats langs het pad dat voorlangs de CP loopt en alleen bij grote drukte wordt gebruikt. Het was de mooiste plek: voor ons de Moezel,achter ons wijngaard na Pinkster stonden we vrijwel alleen daar. Schoon sanitair, alle voorzieningen, eenvoudig restaurantje bij de CP. Lekker fietsen en wandelen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek, weinig tot geen last van t verkeer. Tot onze verbazing weinig campers (terwijl het Pinksteren is). Alles wat in de twee vorige reviews stond hebben we beleefd. De 350 mtr lange hangbrug is echt fantastisch! En, voor wie dat zou denken, totaal niet eng. Aanrader dus. Prachtig wandelen bovenop de Sommerberg.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek. Het was erg rustig. Sanitair heel keurig. Ook goede afwasplaats. Wij vonden de eigenaar wel erg stug, maar niet echt onvriendelijk. Vlakbij het stadje dat wel leuk is om te bekijken. Supermarkt vlakbij. Dat restaurant om de hoek (zie andere review) hebben wij niet gevonden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben hier bijna een week gestaan,vanwege de prachtige, grote plek mét veel schaduw. )Normaal blijven we max 2 dagen.) Veel grote bomen op grote plekken Gezellige centrum en grote supermarkt heel dichtbij. Heerlijk fietsen en wandelen. Vriendelijk personeel. Goed, schoon, ruim sanitair.Met trein snel in prachtig, gezellig Straatsburg.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We hebben hier een paar dagen gestaan. 5 Prachtige plekken en een groot terrein waar nog meer campers kunnen staan. Overdag zijn de toiletten van de Citadelle, direct naast de CP, gratis te gebruiken. Andere faciliteiten zijn tegen betaling verkrijgbaar. Bezoek Citadelle zeker de moeite waard (neem vest mee, want je bent wel een uur diep beneden in de Citadelle.

Hoewel de CP officieel gesloten is, hebben we hier 9 oktober gestaan. Gratis - want Sportcentrum is dicht in deze tijd van 't jaar - dus geen voorzieningen. Je kunt gewoon de parkeerplaats oprijden. Mooie plek vlakbij beek. We stonden alleen, maar het voelde heel veilig.

Wij hebben hier van 4-9 oktober gestaan. Doordat het niet zo druk was, had je een camping idee met groen voor de deur. Prima plek! Fijne douche, toilet is Frans, niet gebruikt Aardige beheerder €15 zonder stroom Desenzano is een gezellig stadje (vooral in t weekend) en wij hebben een paar prachtige fietstochten in t achterland gemaakt

We hebben hier eind september 3 nachten gestaan. Heerlijke plek vlakbij het water. Het was niet druk. Toiletgebouw prima in orde. Wasmachine was al buiten gebruik, maar we mochten die van de groepsaccodatie gebruiken. Echt aardig. Fijne wandel-en fietstochten gemaakt.

Absolute aanrader! Hebben hier 6 nachten gestaan. Van hieruit gefietst (Parenzana) en prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving. Uitstekend verzorgde voorzieningen en enthousiaste eigenaar.

Prima grote plek, zonder faciliteiten. Strand op loopafstand, stad op fietsafstand. Heel gezellige, erg toeristische stad. Niemand vertoont kampeeractiviteiten; zou bekeurd worden. Alles voor slechts €4.

Prima plek. Zeer schoon sanitair, ook al is het gedateerd Legen chemisch toilet wat primitief. Mooie wandeling rond meer van 8 km (laatste stuk kan hoger op de helling gelopen worden ipv op weg, maar dan wel 1 lastig stukje). Aanrader. €17/nacht betaald.

Mooie, rustige camperplek. Betalen moet bij t gemeentehuis, maar niemand vertelt waar dat is. Na enig zoeken: aan de overkant de helling op, weg volgen en dan staat hij aan de rechterkant. Ben benieuwd wie deze moeite genomen heeft. Bij ons (vrijdagmiddag) was het al gesloten. Fietsen kan alleen als je een (elektrische) racefiets hebt,wandelingen kunnen wij niet ontdekken. Wel goed voor een nacht

1-6-2018 Prima plek met aardige beheerder die zijn best doet als er toch nog een camper komt. Prima sanitair. Met de fiets naar Rostock en/of Warnemunde is goed te doen. Zojn hier 2 nachten gebleven

B&S. 21-5-2018. Wij hebben hier 4 dagen gestaan. Vriendelijk en hulpvaardig personeel; grote plaatsen op gras. Keurige,schone, grote toiletvebouwen (waarvan één in de winter verwarmd kan worden). Verspreid staande waterkranen. Camperserviceplaats prima. Goed fietsen, o.a naar Celle (mooie plaats) en de gedenkplaats Bergen-Belzen.

B&S Hier 2 nachten gestaan. Toerist Info ivm weekend dicht, dus geen toilet. Geld moet in enveloppe in brievenbus. Chemisch toilet kon nu door verstopping niet worden geleegd. Normaal wel. Heerlijke rustige plek in park bij saai, vervallen stadje.

14 juni 2018 wij staan hier 2 nachten. Redelijke plekken, wel duur t.o.v het gebodene. Onze Tom-tom wees de verkeerde weg. Je moet over Niendorf en dan de borden volgen. Vreselijk laatste deel van de weg. Aardige mensen, lekkere gyros.

14 juni 2018. Wij zijn hier vanmiddag met de fiets langs gekomen mooie plek! Je moet een vermeld nummer bellen en het ziet er naar uit dat er dan elektra en een toilet is. Wij staan op de camping aan de andere kant van t meer en hebben daar nu spijt van

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

8-6-2018 Volle camperplaats. Plaats zelf okay, maar t kost per nacht, inclusief verplichte kurkaart, €20,60 én ook €10 borg voor de sanitairsleutel. Faciliteiten moeten wel apart betaald worden, behalve gebruik van de wc.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtig aangelegde en goed onderhouden camperplaats. Douche, wasragel met warm water gratis en erg schoon. Bij het afrekenen ‘s morgens krijg je eentasje met 4 verse broodjes. Electra gaat op de automast en water is €1. Plaats wordt dit jasr uitgebreid. Met de foets langs het water is het 5 km naar de Altstad, die erg gezellig is.nadeel: verkeerslawaai.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

20 en 21 september 2016 hier gestaan. Prachtige plek bij haventje. Heerlijk rustig en ook als enige camper veilig genoeg. Auto's parkeren ook op camperplaatsen, dus zijn wij op parkeerplaats gaan staan. In dit seizoen geen probleem. Voorbij rijdende trein niet echt storend.

Prima camping met vriendelijke, behulpzame beheerders. Ook wij zijn met de trein naar Clervaux gegaan en vandaar terug gelopen naar de camping. Mooie tocht. Ook heerlijk gefietst door prachtig landschap, waarbij er -voor een gewone hybridefiets- wel hele stevige klimmetjes genomen moeten worden. Gaan hier vast vaker terug komen.

Op zich niets mis met de camperplaatsen en het schone sanitair. Maar uitzicht minder romantisch als beschreven, want want je kijkt op flatgebouwen aan de overkant. Als je pech hebt, zo als wij, komt er midden in de nacht een enorm cruiseschip vlak voor je neus aanleggen, met veel lawaai en weg uitzicht. Al met al is €17 wel veel voor deze plaats.

Prima camperplek. Heerlijke douche ook. Ligt naast weg, maar daar merk je 's nachts weinig van. Verder niets te beleven.

Prima plek in haven vlakbij prachtig natuurgebied Kullaberg. Alle voorzieningen aanwezig. Zonder stroom SEK 139. Lekker Aziatisch gegeten in Tokio vlakbij haven. Wifi bij havenmeestershuis.

Sitecode: 19246

Ruime plaatsen met schaduw. Erg vriendelijke mensen bij de receptie,; de een Duitssprekend en de ander Engelssprekend. Faciliteiten wel redelijk schoon, maar erg verouderd allemaal. Als uitvalsbasis naar Boedepestgoed te doen, maaar met OV nog aardige tijd onderweg. Jammer dat er steeds zoveel schoolkinderen in de appartementen zitten en tot laat rondhangen/lawaai lopen te maken.

Goede "stadscamping" met goedverzorgde faciliteiten. Ruime,vlakke plaatsen met schaduw. Wel wat verkeers-en treingeluid. Dichtbij Balatonmeer en centrum. Wij betalen €14 incl electra. Aanrader.

Een mooie kleine groene camping, met fijne vlakke plaatsen, gerund door mensen die het met heel veel liefde en plezier doen. De Nederlandse eigenaren ontvangen je hartelijk en doen er vervolgens alles om je het naar de zin te maken. Bovendien hebben ze zich echt verdiept in het Hongaarse leven. Een echte aanrader dus.