@vegh007
echt een prima plek, maar we schrokken wel van de prijs. 2 volw. en 4 kids in camper, voor 75 euro. de duurste van onze rondreis, te bedenken dat we ook nog in st Tropez hebben gestaan. desalniettemin, maakte de wandeling in de omgeving een hele hoop goed. ga op zoek naar het riviertje, om lekker in af te koelen..hemels ^_^. oh, de koffie kregen we cadeau, maar was eerlijk gezegd..ondefinieerbaar. Aardig, dat wel :)
droombestemming als je houdt van stilte, rust en off radar camping ^_^. we kwamen aan net voor zonsondergang...we hadden langer gebleven, als we van tevoren hadden geweten geen mobiel netwerk meer te hebben. Geen probleem, als je geen overbezorgde moeder hebt. de volgende dag 7 km terug gereden helaas..en verder gegaan. maar erg de moeite waard! vuurvliegjes, gemsen in de ochtend, wolken om je hoofd, en een kiosk met koffie op deze hidden gem!
prima plek! nette basisvoorzieningen. veilig gevoel, in overleg konden we na een avondje uit wat later binnenkomen rijden. geweldige cappuccino, we kregen er zelfs allerlei biscotri bij 'om de dag goed te beginnen'. Vrijblijvend om iets te kopen! Itt de vele wijnboerderijen die we tegenkwamen later..dus voor ons een grote toegevoegde waarde, het winkeltje. we gingen weg met de laatste oregano, lavendelspray en een potje vet ^_^.
Ons verblijf was uitstekend. Maar wij houden dan ook van rust, de uitzichten op de heuvels, velden, de pony die in de ochtend denkt dat je een lopend buffet aanbood, en de dikke kater. Prima voorzieningen, en als je de slang gebruikt bij het black water afvoer blijft er heus niks liggen ;). volgende keer komen we graag een paar dagen. pas op; Waze stuurt je een afslag te vroeg naar links! smalle, lange en steile weg, dus even goed opletten.
We voelden ons hier meteen welkom, vooral vanwege de vriendelijk en lieve crew, voor de kindjes, was ' vakantie-oma' de liefste ^_^. Het terrein is ruim, verzorgd, we konden heerlijk gebruik maken van de bbq plek, en de omgeving biedt genoeg mogelijkheden (wandelen, uit eten, fietsen, heerlijke cappuccino en broodjes op hun terras. Eigenlijk te leuk om te delen, dit verstopte pareltje! Volgende keer boeken we zeker een paar dagen.