@wascamp

rustige plek je kunt er goed wandelen en fietsen. naar de rijn toe 2 km. restaurant bij het meer is erg goed en redelijke prijzen. Als iemand de stroom niet heeft opgebruikt, kun je zo die stroom nog gebruiken. 2 dagen gratis stroom gehad .

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

rustige plek gratis stroom,water en afvoer. Uitzicht op de weilanden. Heerlijk voor rustzoekers.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie plek aan het water. je loopt zo de binnenstad in in 10 minuten. kost weinig voor een nacht,maar de stroom is te duur.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie plek kost niks en gratis stroom. rustig zo door de week

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

vriendelijke ontvangst. mooie plaatsen, rustig, veilig,makkelijk te lopen naar het stadje. geen wcpapier maar dat zie je vaker in frankrijk

hele mooie rustige plek achter een schuur met fantastisch uitzicht. eigenaar erg vriendelijk. kost niks.

prima plek om te overnachten. geen voorzieningen alleen een chemisch toilet. er zijn maar 4 plekken. je kunt er goed 6 km wandelen. het was alleen erg droog en dor.

hele mooie rustige plek geen voorzieningen. we hebben hier 2 nachten prima gestaan. mooi uitzicht op de burg. je kunt er goed fietsen en wandelen. de burg bekijken en de slotzin bezoeken. borgholm is een gezellig plaatsje.

groot veld met bomen aan de kant. heel rustig . wij stonden er bijna alleen. goede voorzieningen, maar de douches hebben geen afscheiding bv met gordijn of deur. glasmuseum wel elke dag open en erg leuk. wel keuken en wasmachine. niet duur 180 kronen met elektra. oudere man komt 's avonds geld contant halen

kost weinig maar je staat op een druk parkeerterrein aan de rand van de stad. alleen geschikt om daar te slapen

prima camperplaats. ruime plek met grasstrook. goede wc douche en niet duur.260 kronen per nacht. Stockholm goed te bereiken per fiets. bos en meer vlakbij. Rustig. makkelijk inchecken en je kunt verlengen na 3 nachten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima rustige plek gratis en heel stil. Een mooi park er naast.Suprrmarkt en bakker vlakbij.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

kosten 20 euro .wc en douches netjes. we kregen een slecht plekje. wilden de volgende morgen 15 meter vooruit rijden naar een betere plek,maar dat mocht niet.Heel vervelend .we zijn maar vertrokken

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

rustige plek dichtbij zee.2km fietsen. Kost 18 euro.electriciteit is erg duur 6.50 . Veel plek.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige rustige plek,mooi uitzicht over de vijver.Gezellig terrasje aan het water. Aardige eigenaresse.