@wiel&Martha

7m
Fiat
Buscamper
Bezit

Vriendelijke ontvangst. We kregen meteen 2 biertjes! Plaats is op gravel. Heel net sanitair. Keukentje aanwezig. Wifi alleen in de buurt van het keukentje. In de vroege ochtend wel wat herrie van vrachtwagens bij de buren. Natuurpark Risjnak op een steenworp afstand. Mooie en uitdagende wandelingen.

Zeer vriendelijk. Mooi begin voor enkele (avontuurlijke) wandelingen. Alles gaat zeer relaxed. Je kunt zelf een plekje uitzoeken. Sanitair wordt heel netjes bijgehouden. €27 per nacht. Geen vaste uitchecktijd!

We mochten onze eigen plek kiezen, op asfalt, grint of gras. Het sanitair gebouw wordt door een vriendelijke dame, een paar maal per dag schoongemaakt. Het winkeltje heeft van alles in het assortiment. Heerlijk gegeten bij het restaurant voor een zeer schappelijke prijs en de bediening is zeer vriendelijk. Er is een mooie mogelijkheid om voor € 4,- met de transferbus naar en van de Plitvice meren te worden gebracht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Duur. mooie plaatsen. De tweede ochtend was er een activiteit, waarvoor 3 bussen vol met mensen bij de camping waren. Muziek stond erg hard en wij zijn maar vertrokken. Eten was redelijk maar ook prijzid.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fraaie ligging aan de rivier Kolpa. Zeer vriendelijke ontvangst. Prijs is 20€ incl alles (zelfs wasmachine). Heel rustig. Krajinski park per fiets te bezoeken (mooi natuurpark). Terras aan het water.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camperplaats. Leuk met de fiets langs de Drava naar Ptuj (5km). Goed sanitair. Apart stroom betalen aan automaat. Rustig gelegen. Aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer nette camperplaats. Vriendelijke mensen. Goede toiletten en douches. Mooie wandelomgeving. Fraaie uitzichten. De wijnproeverij (met hapjes) is echt een aanrader. Prijs is nu 25 per nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie rustge camperplaats. problemen met toilet netjes opgelost. nette toiletten. wandeltochten wat verder weg. wel mooi voor dietstochten. aanrader