@y.

Sanitair prima maar de plaatsen zijn niet in verhouding met de prijs... we dicht bij de Saltstraumen, paar minuten lopen.

prima plek maar inderdaad als je linksaf slaat (omhoog) kom je verschillende prima plekjes tegen, aan een meer of rivier, zonder dat je het geluid van de E6 hoort... super

Heerlijke plek op een rustige familiecamping. wij stonden aan de buitenkant en voelden ons zo vrij als een vogeltje. ontvangst vriendelijk, sanitair schoon. Maar let op als de sirene klinkt is er geen brand maar komt er noodweer aan, dat zoals vaak in de bergen onverwacht en heftig is. Heerlijk om te fietsen er zijn fantastische fietspaden rond de Wolfgangsee

In een wijngaard, fantastische plek en het uitzicht is onbetaalbaar. Schoon sanitair, goed restaurant, heerlijke wijn en de omgeving is geweldig.

Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, schoon sanitair, heerlijk rustig. Dorp op loopafstand.

Kleine plek aan de rivier, die we niet konden zien vanwege de duizenden brandnetels. Sanitair schoon. Heerlijk om te wandelen

Mooi uitzicht vanaf het FKK gedeelte, met de camper en de hond die dan weer niet mee mag naar het water... voor ons een reden om niet terug te komen. De herrie van het verkeer was bijzonder storend. En, (daar kan de camping niets aan doen) er waren honderden teken...

Heerlijke camping, ondanks de grootte gemoedelijk, schoon, rustig, prachtige plek aan zee alleen, restaurants. Heerlijk naar Porec gefietst, langs de prachtige kust. Maar dan...het claimgedrag aan het water. De handdoeken, stoeltjes etc. worden ver van te voren neergezet onder de parasols. Sommige daarvan worden maar een paar uur per dag gebruikt maar wel de hele dag bezet gehouden. Dat was (voor ons) een hele grote ergernis.

Drie sterren voor de lokatie, ruime plekken aan de rivier. Nul sterren voor het sanitair (vies) en het toezicht. Locals gebruiken het FKK gedeelte ook (wat prima is) maar er waren twee hele onaangename mannen die zich verlustigden aan de naakten lijven van de andere kampeerders die we zelf hebben moeten wegsturen, er is geen toezicht. Geen aanrader.

Heerlijke FKK plek om te zijn, (vooral als het 41 graden is). De gastvrijheid (dank je wel lieve Katya), mooie ruime plekken aan de rivier de KRK, de bossen, fietsen, wandelen... We wilden één nacht staan op doorreis maar het werden er 9. Komen zeker terug hebben ons erg fijn en op ons gemak gevoeld

Nette rustige camping aan de bosrand. Vriendelijke gastvrije ontvangst. Sanitair heel erg schoon maar jammer genoeg ontbreekt er een douche.