Leonards Cove Holiday Park

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

• Douche

3.5

L.v.D

jul 2025

Het is hier een paradijsje. Camping heeft geweldig uitzicht op zee en de omgeving is prachtig. Ja, oké (ik lees de andere reviews...) de camperplaatsen zijn inderdaad niet vlak. Maar hé, we zijn aan het camperen, toch? Heb je trouwens goede ebikes? Ga lekker dan lekker op de fiets de omgeving in bijv naar Dartmouth.

PS.Balk

sep 2024

prima camping, voornamelijk stacaravans maar ook veld voor camper/caravan. Blokken nodig maar zijn ook (stevige, van hout gemaakte) beschikbaar op het veld. Sanitair eenvoudig maar schoon, netjes en (direct) warm water. Kleine winkel en ontbijt gelegenheid op camping aanwezig. Tevens cocktail bar en pub. Bushalte naar strand en Dartmouth (prachtig!) voor de camping. £40 per nacht (camper/2 pers) incl. stroom

F.-Baan

jul 2024

Camping heeft een deel voor tenten en deel voor caravan/campers en verder veel stacaravans. Op vrijwel alle plaatsen heb je flinke blokken nodig om recht te staan. Sanitair is op het tentenveld en is net een voldoende. Winkel en restaurant aanwezig. Omgeving is prachtig, kust, Dartmouth aanrader (bus stopt voor de camping).

New Road

TQ6 0NR, Verenigd Koninkrijk

50° 19' 22" N 3° 35' 52" W

50.32285 -3.59788

Leonards Cove Holiday Park biedt internettoegang, toiletfaciliteiten en is rolstoelvriendelijk.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!