goed verzorgde camping - centrum 6km
Cabbage Moor 19
CB22 5NB, Great Shelford, Verenigd Koninkrijk£ 40,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenRuim opgezette camping, schoon sanitair, vriendelijke medewerkers. Bus naar centrum 2x per uur, fietsen doen we in Engeland liever niet (ze houden weinig rekening met fietsers). Korting als NKC lid.
Zijn op 24 juni 2022 aangekomen. Bij aankomst een heel vriendelijk ontvangst en wij kregen de laatste plek toegewezen op het grasveld, echter zonder stroom. Hebben er 2 nachten gestaan. Kregen 13 £ korting ivm NKC camperkaart. Met de bus naar centrum Cambridge is heel goed te doen. Kunnen aan de overkant van de weg instappen. Busvervoer is heel goed geregeld in Engeland en niet duur.
lees meerZeer nette camping en aardige beheerders die alle tijd voor ons namen. Mooie plek om met de fiets naar centrum van Cambridge te gaan over diverse fietspaden. Wij betaalden 40 pond per nacht (geen lid), douches zijn daar bij inbegrepen. Er zijn verharde plaatsen maar ook plaatsen op het gras. Rond 19:30 kwam er een foodtruck met oa pizzas. Weekenden vaak erg druk.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerCabbage Moor 19
CB22 5NB, Great Shelford, Verenigd Koninkrijk52° 9' 53" N
£ 40,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenWasmachine