dichtbij de kust
Littledown
BH20 5PU, Wareham, Verenigd Koninkrijk£ 45,00 • 1 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenHeel mooie plek, camping niet goedkoop en reserveren in hoogseizoen aan te raden
Jawel... We hebben een "award"-winner ! Voor de meest schuine plek waar we ooit onze camper moesten parkeren. Het was/is er behoorlijk druk omwille van de mooie omgeving (Durdle Door, Lulworth Cove, ...) en daardoor ook prijzig. Spijtig genoeg zijn de camperplaatsen tussen hoge hagen zodat je weinig ziet van die mooie omgeving. De plaatsen met 'sea-view' zien vooral de parking vol dagjestoeristen.
lees meerveel te duur. wel een mooi uitzicht op seaview plekken. geen voorzieningen voor camper. vriendelijke ontvangst. waren hier in begin september 2018. Extra levellers zijn hier geen luxe.
Wasmachine
BH20 5PU, Wareham, Verenigd Koninkrijk50° 37' 36" N
2° 16' 6" W
-2.26834
+441929400200
£ 45,00 • 1 mrt. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet