eenvoudige geasfalteerde parking - gebruik GPS-coordinaten - zeer afgelegen - erg rustig - centrum 2km
Van Road
CF83 1JZ, Caerphilly, Verenigd Koninkrijk£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenVerbleef hier op 18/08/19 en bracht een rustige nacht door. In de ochtend komen velen met honden om te wandelen. We vonden het leuk voor een nacht.
26/7/19: gewone parking in bosrijke omgeving. Zeer afgelegen en dus ‘s nachts echt rustig. Overdag veel wandelaars die de hond uitlaten, maar deze laten alles netjes achter. Wij stonden hier helemaal alleen, zonder problemen. Die avond waren er in het centrum 2 km verderop kasteelfeesten met vuurwerk.
lees meerCampinggedrag toegestaan
lees meerVan Road
CF83 1JZ, Caerphilly, Verenigd Koninkrijk51° 34' 13" N
3° 11' 46" W
-3.19621
£ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan