GrängesBergsBanornas Järnvägsmuseum [GBBJ] - Lokmuseet

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Robert717

jul 2024

Na een bezoek aan het Trein museum, met een nog werkende draaischijf. Hebben ook een bezoek gebracht aan een militaire dump shop met verzameling oude klokken en meer. Goed hier kunnen slapen.

JosLL

jul 2020

Prima parkeerplaats om Lokmuseum te bezoeken maar voor een overnachting zou ik niet blijven!!!! Locatie is op een afgelegen industrie terrein geheel uit het zicht! Lokmuseum viel toch wel een beetje tegen. Wel een stuk of 10 stoomlocomotieven en een stuk of 15 diesel/ elektrische locatie enkele te bezichtigen en in een redelijk staat. Mooie draaischijf voor locloods. Had graag wat activ gezien!

pat-en-san

aug 2017

Stonden er vorige week moederziel alleen, wat wij niet als een nadeel zien. Het is een proper en mooi aangelegd parkeerplekje. Kregen er om 2:30 's nachts wel bezoek van een man met een hond die zogezegd de weg kwijt was. Zijn bedoeling is ons nooit duidelijk geworden, maar we hebben tot ruim na 4u geen oog meer dichtgedaan ...

Bergsmansvägen

772 40, Grängesberg, Zweden

nabij spoorwegmuseum - komende vanaf weg 50 Bergsmansvägen inslaan, daarna eerste weg rechts Dillners väg [voor tunnel], na 250m links afslaan naar parking - centrum 1,8km

13 jun t/m 15 aug