Edskens Camping

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

Camperbent

jul 2025

Prachtige plek. camping wordt gerund door jong stel, zeer vriendelijk. Sanitair keurig maar niet nieuw. Er is een zwemgedeelte afgescheiden in het meer, met mooie steiger. Grasveld en steiger worden elke ochtend schoongemaakt voor de zwemmers. Wij betaalden SEK400 per nacht.

Tanniimbulli

jul 2024

Een plek direct aan een meer. Prachtig gelegen en een ca. 5 km lang wandelpad naar de oude ijzeren hoogoven. Voor één nacht met elektriciteit in het busje 370SEK. Sanitair oud maar schoon. Eigenaar onvriendelijk en een beetje gepland...ja, er is iets gratis...in dat rijtje...weet niet precies waar?! Veel langdurig kampeerders.

Ritti55

jun 2024

Leuke kleine camping aan een meer. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Wij betaalden 740,00 Zweedse kroon voor 2 dagen.

Edskebadsvägen 2

813 91, Zweden

Edskens Camping beschikt over een zwembad, golffaciliteiten, een speeltuin, jachthaven, beveiliging, verlichte ruimtes, verharde oppervlakken, vuilwaterafvoer, lozen toiletafval, waterkranen, elektriciteit, toiletten, douches, wasfaciliteiten, WiFi, honden toegestaan, rolstoel- vriendelijk, broodjesservice, fietsverhuur en een winkel of kiosk.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!