gelegen bij toeristenbureau - direct aan de E45 aan beide kanten van de weg - verhard terrein aan rivier en meer - er overnachten ook vrachtwagenchauffeurs - supermarkt dichtbij - centrum 100m
Hogdalsvägen 3
840 90, Ytterhogdal, ZwedenSEK 50,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenop deze camperplaats zijn wij niet gaan staan want aan de overkant van het Folkets hus kan je 24 uur gratis staan bij het restaurant en er zijn geen verplichtingen wij hebben hier overnacht en goed geslapen. 15-10-2020 Ben en ineke
Prachtige plek zonder voorzieningen. Uitzicht over het meer waarin je heerlijk kan zwemmen en vissen.
Goed voor de nacht .... maar muggen, muggen, muggen!
Campinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Goed voor de nacht .... maar muggen, muggen, muggen!
Hogdalsvägen 3
840 90, Ytterhogdal, Zweden62° 10' 26" N
info@hogdalsbygden.se
SEK 50,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan