Lovsjöbadens Camping Jönköping, SCR

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Voyager11

aug 2025

Zeer aardig personeel. We hadden plekje ( blauw) bij de meer. Heel mooi. Sanitair schoon , verouderd maar kompleet. Bootjes te huren. Mooi camping standje

Chris

jul 2024

tijdens stromende regen aangekomen en plek toegewezen op blauwe camperplaats , in gepropt tussen 2 andere die vreemd hadden geparkeerd . Met bijbetaling een normale plek genomen . Camping is ok, sanitair verouderd. en niet schoon ( ‘s morgens ) , chemisch toilet legen kan maar erg vies en rommelig . Enorm lawaai van de snelweg , erg storend.

BTip

aug 2023

Op basis van tips hieronder hebben wij één van de blauwe camperplaatsen gekozen voor twee nachten. Vlak daarachter gelegenheid om af te wassen (en water bij te vullen) en twee toiletten. Verderop douches. Verouderd inderdaad, maar wel schoon. Mooi uitzicht op het meer vanaf de camperplaatsen (zeker nr 37, die wij hadden). Mooie hiketrails in de buurt en Jönköping op fietsafstand. Je hoort de weg wel, maar valt al weg door geruis vd bomen.

Hyltena Sjöbo 3

555 92, Jönköping, Zweden