Lysekils Marina

• Stroom

V

VICB

nov 2025

Het is hier altijd een fijne ervaring. Ik ben niet zo onder de indruk dat sommige camperplaatsen vooraf gereserveerd kunnen worden. Dat is natuurlijk logisch voor de jachthaven, maar het haalt wel de spontaniteit uit het toeren. Het restaurant op het terrein was een van de redenen om hierheen te komen. Ik hoop dat het nog open is 🙏.

N.hes

sep 2025

Prachtige plek aan de haven. Uitzicht op de haven of op zee. Een plek met vlonder en windscherm kost ons 280SEK. incl. stroom en code voor toegang wc’s en keukenruimte waar je ook kan afwassen. Douchen kan in een ander gebouw waar je een kaartje voor moet kopen.

Suleika101

aug 2025

Er zijn plaatsen die gereserveerd kunnen worden en plaatsen die niet gereserveerd kunnen worden. De duurdere plaatsen, 330 sek, hebben een platform met een windscherm. Douches kosten 20 sek extra voor 3 minuten. Er is een wasmachine aanwezig, maar daar betaal je extra voor. Ik weet de prijs niet, omdat we er niet op hebben gelet. Het toilet en de keuken hebben een code, die je bij de receptie kunt krijgen.

SLÄTTNA BASTEVIKSHOLMEN 601

453 92, Skalhamn, Zweden

genummerde plaatsen - minimale afstand tussen de campers is 4 meter - Lysekil 15km - Skalhamn 1,5km

1 apr t/m 31 okt

SEK 260,00