gelegen naar het meer Stora Lulevatten - centrum 11km
982 60, Porjus, Zweden
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHier gestopt en in eerste instantie likt het een leuke plek maar te dichtbij de weg en geen voorzieningen. Dus niet uitpakken en weg wezen.
heerlijk rustig stonden 26 juni 2019 alleen. aan het water met stroomversnelling direct aan de weg waar we 6 auto's voorbij hebben zien gaan toen wij er waren.
Leuke kleine plaats in nergens. Wordt soms door vissers gebruikt om te parkeren, anders gebeurt er hier niets. Kleine rivier, bloemen, natuur.
Campinggedrag niet toegestaan
982 60, Porjus, Zweden
67° 2' 26" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan