Camping Nybostrand

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Openingsperiode onbekend

3.5

3.5

Nina22

sep 2025

Zelfs 1 ster is te veel. Ik ben er deze morgen geweest. De receptie gaat pas open om 15u. Dus even (5 min) met de hond tot op het strand gewandeld. Toen ik terug kwam was er een oude man die zich boos maakte omdat ik daar geparkeerd stond. Hij had er geen oren naar dat de receptie gesloten was, ik moest direct vertrekken. Wat een nare zure man. Ik dacht eerst te proberen of ik online nog kon reserveren maar daar had ik al zeker geen zin meer in.

Bozz2024

sep 2025

prima camping. klein maar zeker voldoende. mooi plekken rekening houdend met de 4 meter brandveiligheid. sanitair voldoende. sleutel voor de douche ophalen uit een kastje hij de receptie. na gebruik weer terug in het kastje. wel reserveren wil je zeker zijn van een cp plek. wij hadden geluk en werden door een oudere zeer vriendelijke man naar de laatste vrije plek gebracht. receptie open vanaf 15

Fijne rustige camping vlakbij de boot in Trelleborg. We hadden een heel ruime plek. Gelukkig hadden we gereserveerd, want de plekken voor caravans/ campers waren vol. Maar doordat het een kleine camping is, was het er nog steeds heerlijk rustig.

Hummervägen 2

231 92, Zweden

Camping Nybostrand biedt een zwembad, golffaciliteiten, een supermarkt vlakbij, een speeltuin voor kinderen, een jachthaven dichtbij, veiligheidsmaatregelen, goed verlichte omgeving, een verharde ondergrond, vuilwaterafvoer, toiletafvoer, watertappunt, elektriciteit, toiletvoorzieningen, douches, wasserette, WiFi, honden toegestaan, rolstoelvriendelijk, broodjesservice, fietsverhuur en een klein winkeltje.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!