Stockholm SweCamp Flottsbro

• Lozen afvalwater

• Douche

JPHH

aug 2023

We voelden ons hier uiterst ongemakkelijk, omdat we als "verdachte" gasten en de politie werden beschouwd! gebeld om onze ID's te laten controleren. Natuurlijk viel er niets te klagen. Onbegrijpelijk. Misschien zou dat moeten de operators concentreren hun verwarde gedachten het liefst op hun plek, wat een algehele onverzorgde indruk maakt. Bovenal zijn de sanitaire voorzieningen helaas erg oud en versleten. Wij komen zeker niet terug.

Holly04

jun 2023

Een rustige plek, dat wel.. Maat niet echt een enthousiast ontvangst. kregen een kleine “parkeer plek” achter de receptie. Een paar toiletten buiten, schoon maar erg oud vooral de vloer erg smoezelig. Moesten 450 SEK betalen voor 1 nacht. Geen waar voor je geld, tot nu toe de duurste en minst fijne plek!

himandme.

jul 2022

Camperplaatsen zijn uit de weg gestoken. het toilet en de douches waren ontoereikend voor de grootte van de site. het gras om bij het strand te komen is zo vol met hondenuitwerpselen dat je heel voorzichtig moest lopen. helemaal niet aardig !!!!! het personeel was erg goed en aangenaam, wat de reden is voor een extra ster. eenvoudige fietstocht van ongeveer 6 km naar Huddinge C om de trein naar Stockholm te krijgen. kan niet zeggen dat ik zou terugkeren.

Häggstavägen 20

141 32, Huddinge kommun, Zweden

7 aparte camperplaatsen aanwezig - aan zee - bij/in het bos - hellend terrein - (na)bij zandstrand - Camping Key Europa [CKE] verplicht - Stockholm 23km - centrum 9km

€ 35,00 - € 50,00

(SEK 400,00)