Breviks Camping & Ställplats, SCR

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Rustige camping met ruime plaatsen, direct aan een breed zandstrand van het heldere Vätternmeer. Gelegen tussen Hjo en Karlsborg, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Bijzonder aan deze accomodatie:
De combinatie van rust, ruimte en de unieke ligging aan het Vätternmeer maakt deze camping bijzonder. De twee sanitairgebouwen, wasmachines, keukens en het winkeltje met verse broodjes maken je verblijf extra comfortabel!

Lees verder

We hebben hier twee nachten doorgebracht en zijn erg tevreden. De camping is netjes onderhouden en we werden hartelijk ontvangen. ’s Ochtends kun je verse broodjes bestellen – echt een aanrader, ze waren heerlijk! De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend schoon en het nabijgelegen strand met mooie wandelroutes maakt het verblijf compleet. Absoluut een plek die we aanraden.

AnnemiekH

aug 2025

Heerlijke camping, we stonden vooraan met prachtig uitzicht. Vriendelijk ontvangst door Nederlandse. De camping is dit jaar overgenomen door een Nederlander. Schoon sanitair en alles voor de camperaar is aanwezig! Helemaal top!

Duudjes

jul 2025

Half juli een lang weekend verbleven op deze camping. Mooie ruime plaatsen en aan een heerlijk helder meer met strand. Vlakbij een leuk vestingsstadje Karlsborg. Sanitair wordt goed schoon gehouden. We hebben het erg naar ons zin gehad en komen zeker nog een keer terug!

vättersvallen

544 91, Hjo, Zweden

Locatie host

Bijzonder aan deze accomodatie:

Lees verder

speciale goedkopere plaatsen voor campers aanwezig [zonder elektriciteit] - Camping Key Europe [CKE] verplicht - winkels 6km - centrum 2km

18 aug t/m 28 sep

€ 25,00 - € 35,00