Ånge Camping

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

• Speelgelegenheid

• Douche

Tulpenboom

jun 2025

Tsja, een beetje rommelige, maar leuke plek. Ruime plaatsen, gedateerd sanitair, maar heel en schoon. Zelf een plek een plek uitzoeken en bellen om aan te melden. Slaap lekker en morgen kun je betalen dan kom ik langs.

Ermittler.TV

aug 2024

Als u de borden volgt, kunt u zich niet vergissen bij de ingang. Eenvoudige parkeerplaats in prachtig landschap. Blijkbaar zijn ze niet zo geïnteresseerd in internationale gasten. Nauwelijks bewegwijzering ter plaatse en als die er is, alleen in het Zweeds. 6 nieuwe parkeerplaatsen direct aan het meer op grind, maar daar is alleen elektriciteit, geen prullenbak of zelfs een toilet of douche. Betalen kan alleen met Svish, anders komt er iemand langs als u belt.

Keurig nette camping. Al zou ik het eerder een hele mooie camperplaats noemen. Dorp op 2 km en supermarkt op 5 km afstand. sanitair en douche eenvoudig maar doelmatig. Plaatsen zijn niet allemaal even horizontaal maar overal is stroom. Toen ik aankwam was de bar niet open. Let op: de camping heeft een nieuwe ingang direct langs de weg. . Niet de laatste aanwijzing volgen zoals ik want dat pad loopt dood.

Albyvägen 219

841 91, Zweden

Ånge Camping biedt elektriciteit, toilet- en douchefaciliteiten.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!