Blomsholm

Camperplaatsen

VentjeTessel

aug 2025

Er zou hier plek zijn voor 5 campers. Vandaag is het men gelukt er 22 in te prakken. 😳 Heb hier 1 nachtje gestaan. Kwam einde middag, toen stonden we nog met 2. Prachtige grafheuvels en wandeling van plm 2 km in de omgeving. Plekje bij de picknicktafel is fijn. Avondwandeling of vroeg in de ochtend is qua licht en zicht en het mooist. Geniet van de rust en de natuur.

MobiMickey

aug 2025

Wondermooie en rustige plek voor zelfvoorzieners. We kwamen toe en waren samen met wat wandelaars alleen. S'avonds stonden we er met een 11 tal campers en nog wat auto's. Desondanks bleef het rustig en hebben we een goede nacht gehad. Toch een aanrader, lekker wandelen wat geschiedenis....

het is hier super druk met campers en auto’s wanneer wij om 20.30 aankomen. denk wel 8 campers en 5 auto’s. Omdat we echt niet verder wilde zoeken de camper erbij gezet. mooie rustige lokatie.

452 92, Strömstads kommun, Zweden

parkeerplaats bij prehistorisch monument - mooi voor een nachtje op doortocht - centrum 10km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!