parking bij Litsleby rotstekeningen [UNESCO] - bij/in het bos - centrum 4,5km
457 93, Tanumshede, Zweden
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHet plein heeft een nieuw bord. Geen parkeergelegenheid van 22.00 uur tot 06.00 uur. Dus geen parkeerplaats meer voor de nacht. Waarschijnlijk de reactie op de overbevolking.
Helaas moesten we vandaag op zoek naar een andere plek voor de nacht, de parkeerplaats stond helemaal vol met stacaravans. Ze stonden dicht bij elkaar, dat was voor ons niet stil genoeg. Wat jammer! De vorige foto's geven volgens ons een verkeerde indruk van de grootte van de plaats.
zeer rustige plek; prima voor een overnachting.
Campinggedrag niet toegestaan
Toilet
zeer rustige plek; prima voor een overnachting.
457 93, Tanumshede, Zweden
58° 41' 20" N
SEK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Toilet