graslandcamping zonder afgebakende plaatsen - omringd door bos - aan de rivier de Inn - ideale plaats voor kanovaarders - modern verwarmd sanitair - vlakbij een ingang van Parc Naziunal Svizzer
Chapella
7526, S-chanf, ZwitserlandCHF 33,00 • 1 mei t/m 31 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenwe stonden rustig aan het riviertje. De camping ligt direct aan de Grand Tour of Switerland
Super goed! Kon een plek vinden voor mijn goudklompje en mij buiten de inchecktijden (was er om 1030 in de ochtend). Alles was schoon en goed zoals hierboven beschreven. 2 nachten wandelen en rusten! Zeer vriendelijke uitbater!!
Deze plek heeft ons overtuigd. Een zeer! vriendelijke plekbeheerder en een geweldige open sfeer onder de kampeerders. Vrije keuze van plaatsen (geen pakketten). In tegenstelling tot veel andere plekken kun je hier zelfs grillen op een open houtvuur. Groot sanitairgebouw met lekkere warme douches. Bezienswaardig viaduct van de Räthische Bahn. Als u van tevoren bestelt, kunt u 's ochtends heerlijke broodjes krijgen. Duimen omhoog!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
lees meerChapella
7526, S-chanf, Zwitserland46° 37' 57" N
info@campingchapella.ch
CHF 33,00 • 1 mei t/m 31 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine