CampingClub VD28 Bullet

3.5

• Stroom

Waar je mocht staan was niet duidelijk. Bij aankomst bleek dat je op de parkeerplaats mocht staan voor CHF 42 met stroom en voor CHF 36 zonder stroom. Hoezo € 13,-?? De gegevens zijn achterhaald. Te duur en onduidelijke info. Een paar kilometer verderop sta je voor niks op een mooie ruime parkeerplaats bij de skischool. Wij zijn snel vertrokken.

Jokerjj83

feb 2022

Perfect voor wandelen en langlaufen. Goed restaurant naast de deur. zeer vriendelijke uitbater.

Een voor ons perfecte camperplek met alle voorzieningen die wij nodig hebben op de plek bij de camper. De plek is op het asfalt gesitueerd maar je mag ook op de camping staat als je dat liever hebt. WIFI is perfect maar zeer kostbaar. Super wandelpaden door de glooiende bergen en prachtig uitzicht. Wanneer bij de receptie niemand aanwezig dan kun jij je in het naast gelegen restaurant aanmelden.👍

Les Cluds 19

1453, Bullet, Zwitserland

camperplaats op asfalt voor de camping - camperservicepunt ter plekke - hoog in de bergen gelegen op 1200m - mooie wandelroutes - in de winter langlaufen - fraaie vergezichten - centrum 2km

CHF 36,00