Agro Camping Harmony

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

avannigt

okt 2025

Fijne camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen. Toiletten & douches zeer schoon. De eigenaresse en haar man zijn lieve, geïnteresseerde mensen waarvoor niets teveel is. Je kunt er ook prima eten. Alles zeker 5 sterren waard.

DeVeertjes

sep 2025

Een zeer prettig ontvangst door de camper eigenaar. Niets was hem teveel. Het uitproberen van de aanbevolen gerechten werd een feestje op zichzelf 👍 Van Meggy " de dochter “ kregen wij een uitleg over de omgeving die wij met een huurauto zijn gaan bekijken. Zeer de moeite waard. De camping voldoet aan alles voor een bijzonder verblijf en nog veel meer.

elke_vranken

aug 2025

We hebben een fantastisch verblijf gehad op de Agro Camping! We werden meteen hartelijk ontvangen en kregen verse druiven. We hebben onder de bomen gegeten, het was eenvoudig maar goed, en voor een goede prijs. De toiletten en douches waren erg schoon. Zeer vriendelijke eigenaren! Je kunt hun eigen huiswijn kopen. We hebben genoten van ons verblijf en zouden deze rustige en ontspannende plek zeker aanbevelen!

Moravë, Albanië

camping bij agrarisch bedrijf - centrum en kasteel 2.5km