Camping SuperPanorama

• Honden toegestaan

• Stroom

c-rensen

jul 2025

Zeer vriendelijke familie! Gastvrij, behulpzaam, je krijgt zelfs meloen bij je camper gebracht. Aanrader als je van rust houdt, prachtig uitzicht. Smal pad/weg om er te komen.

spudhead

jun 2025

Prima plekje met vriendelijke eigenaar. Kosg wel enige moeite om er te komen want de bewegwijzering is niet optimaal en zelfs onze navigatie gaf een verkeerd signaal. Je moet het asfaltweggetje volgen tot in Bushat, niet de zandwegen volgen voor dat je in Bushat bent. Smal weggetje en de plaatsen zijn niet geschikt voor grotere campers (de onze is 6m) of je moet in de wei gaan staan zonder stroom. Beloning in de vorm van een prachtig uitzicht.

campingcariste00000nature

jul 2024

Ik gaf twee sterren voor het uitzicht. anders 20eur voor één persoon in een camper zonder elektriciteit, water of afvoer... zelfs in Frankrijk is het veel goedkoper. Ik heb de verkeerde weg gevolgd, van Google en Sygic... Ik heb een lek onder de cc, de zoon wilde me niet eens een reparateur noemen of me helpen er een te vinden. Ik moest alleen naar de stad. er is slechts één toilet in dezelfde kamer en de enige douche voor iedereen

Bushat, Albanië

Camping SuperPanorama ligt in het dorp Bushat, Kukes, Albanië Kampeerders en Tent Welkom

ALL 2.000

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!