@c-rensen
Gastvrije ontvangst, lieve familie, rustig, wijn proeven van eigen druiven oogst. Behulpzaam!!! Alles aanwezig, warme douche, toilet.
Super!! Stop hier niet bij de buren! Als je hier verblijft weet je waarom. Vriendelijk echtpaar. Gastvrij, zorgzaam, rust, schaduw, gebruik van douche, elektriciteit, toilet, koelkast, tuin. Boulevard, strand en winkel en bakker op loopafstand. Dakterras met mooi uitzicht. En voor je was te drogen. Genieten dus, vakantiegevoel. Ga niet naar de op straat springende buren, als je lekker wil relaxen.
kleinschalige camping, prachtige plaatsen met uitzicht op de stad. Mooi aan gelegd. Alles wat je nodig hebt. moderne douche, wc, keukenblokje, warm water, wasmachine en stroom. Eigenaar vertelde dat er ook gebruik gemaakt van een maaltijd. In overleg. wij zijn met onze fiets naar de stad/bazar gegaan. Ons advies doe dit over de weg niet over de wandelroute. Dat is niet te doen. Sowieso elektrische fiets. Of zeer goed getraind! Bazar erg leuk.
Zeer vriendelijke familie! Gastvrij, behulpzaam, je krijgt zelfs meloen bij je camper gebracht. Aanrader als je van rust houdt, prachtig uitzicht. Smal pad/weg om er te komen.
Ontvangen door 2 aardige jonge dames. Betalen in euro’s mogelijk. Mooie locatie (afgesloten) kosten 2 personen met camperbus €30,-. Je kan dan gebruik maken van: stroom, water, douche, wc, wc legen en zelfs de keuken. Locatie tegenover een lokaal supermarktje. (roni abc)
zoals eerder aangegeven, prachtige plaats, eten en drinken bij de herberg prima, verzorgd terrein, rust, genieten
super mooie plaats, loop afstand naar een heel leuk dorp! super aardige, vriendelijke man! de plaatsen, aanrechtblad, wc-loos plaats, terrein ziet er picobello uit! 👌🏻🔟✅
Goed verzorgd. mooie nieuwe kampeerplaatsen. gratis WiFi.
Nachtje in Tiel geslapen, wij komen uit de regio. idd wordt er gescheurd met auto's om je camper. Toch goed geslapen. Ik kan me voorstellen als je niet uit de regio komt dat je vol gas naar een andere camperplaats gaat zoeken. Maar vergis je niet, van zaterdagavond tot maandagochtend betaal je ook helemaal niks. Dus ja.... toch niet helemaal verkeerd toch!