Camping Moskato

• Lozen afvalwater

Campermei

sep 2025

Een prima camping met super schoon sanitair. De mooiere plekken zijn wat ons betreft achteraan. Vroeg inchecken is een aanrader. Op het strand zijn ligbedden van de camping. Geen parasols en die heb je wel nodig. De boottocht naar Grama Bay vanuit Himare is prachtig!

Archimedes

mei 2025

Prima camping met schoon en goede sanitaire voorzieningen. Tijdens ons bezoek was de ondergrond vnl. aarde wat bij regen niet fijn is. Ik zag de baas wel groene netten uitdelen. Restaurant a aanwezig, en prima bakker om de hoek en supermarkt naast de deur. De omgeving was echter één grote bouwput waar niet aantrekkelijk is. Wij hadden wat overlast van een airco van een naastliggend hotel welke piepte en kraakte.

Paul-v-K

okt 2024

eerste indruk rommelig, maar zeer fijne beetje ruige plek. zoek zelf je plekje, ruimte genoeg. Is een olijven boomgaard. prima locatie, kan beide kanten op mooie wandeling maken, via kust Himare 45 min. Sanitair beste en schoonste tot nu toe in Albanië. Zouden 1 nacht blijven, zijn er 5 geworden. gratis strandbedden en parasol.

Himare - Livadh Road

Bashkia Himarë, Albanië