Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Ik ben Denise, eigenaresse van Austria Parks. In 2023 ben ik samen met mijn vriend naar het prachtige Oostenrijk verhuisd om daar onze droom waar te maken: twee campings openen in de bergen! We genieten volop van het Tiroolse leven en delen deze mooie plek graag met jullie.
Lees verder
Strohsack 235c
6574, Pettneu am Arlberg, Oostenrijk

Locatie host
Lees verder
Adembenemende vergezichten en besneeuwde bergtoppen wachten in Austria Parks Arlberg. Ons vakantiepark ligt in het wonderschone Pettneu in de regio St. Anton am Arlberg in het charmante en gastvrije Tirol. Dit is niet alleen een heerlijk wintersportgebied, maar ook een verrassende zomerbestemming. Hier liggen fantastische skipistes en langlaufloipes direct voor de deur, net als veel wandel-, klim- en fietsroutes. Verblijf op één van onze kampeerplaatsen met optie voor privé sanitair en geniet van deze schitterende omgeving.
€ 35,00