• Camperlocaties

@Deblommetjesontour

Ja
1999

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

camperplek is onderdeel van stadscamping Zeeland. via de website kan je standaard en comfort plekken reserveren.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

prima cp voor 1 nacht. gemakkelijk aanrijden en zo op en van de snelweg (61). lidl, Aldi, tree om de hoek. het dorp is met een voetgangers weg goed te bereiken op ca. 15 minuten wandelen. aanrader is trattoria d’Angelo. heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Cp kost 6 eu per dag. water innemen, lozen en stroom voorhanden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

camping ligt goed voor ons doel om te skiën in sankt Anton am arlberg. Wij boekten een plaats met privé sanitair al met al een hele dure optie. alternatief is op de camperplek staan maar dan heb je geen sanitair en geen droogruimte. op deze plek 1 toilet voor heren 1 voor dames. al met al een zeer dure camping in een toch al te duur en te druk skie gebied. Er is nog een kleinere camping in Pettneu. Lijkt ons betere keuze.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

heerlijke cp met uitzicht op Allendorf. stadje is in 2-en gesplitst. allendorf links Bad Sooden rechts. stadje met prachtige vakwerkhuisjes. vlakke plaatsen op grind of op gras. 20 euro inclusief stroom is een prima prijs en normaal tegenwoordig. veel informatie over de omgeving. sauna is er wel maar niet op loopafstand. wel wc, geen douche. Tip! Bezoek het grensmuseum op 5 km afstand. Interessant! museum heeft zelfs paar cp plaatsen met stroom.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

wat een heerlijke cp. wij waren hier vlak voor oud en nieuw. goed geregeld met kaartjes machine. reserveren kan. vlakke plaatsen op grind. op rolafstand van sauna en binnen en buitenzwembad. 10 minuten naar dorpje. dorpje is niet bijzonder maar alles wat nodig is er. prachtig wandelgebied. sanitair gebouw aanwezig. tevens voorziening om drankjes te kopen. bij vertrek kaartje in apparaat en het teveel opgeladen krijg je terug. topplek !

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

wij waren hier net na de jaarwisseling. winkeltje van de cp was gesloten. mooie cp. sanitair gebouw nog steeds niet op orde. wc en douche in container. was er nu 1 open voor dames en heren. aanmelden via automaat waar je een kaartje ontvangt voor entree en eventueel stroom. stroom via zuil heel eenvoudig. vlakke plaatsen. lemgo op 3 minuten. schattig centrum. wandelen voor hond dichtbij. ook dichtbij zwembad met sauna en kasteel. Perfect voor ons

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

prima Cp. basis is aanwezig. verlicht, stroom tegen betaling, water innemen tegen betaling en water lozen. ligging perfect tussen meer aan de ene kant en het plaatsje aan de andere kant. goed te vinden en gemakkelijk aan te rijden. wij waren we na kerst eenmaal was heel gezellig met een “after kerstmarkt” mer standjes en levende muziek. betalen die je via de app (EasyPark app bv) je betaalt dan wel een telkens voor een hele dag.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

hele fijn voor de doorreis. wij waren hier in juli 2025 en dit was denk ik onze 7de keer. prima gelegen zo dicht bij de grens voor de heen of terugweg. grote plaats ook geschikt voor grote campers. Sani service is perfect. koffie en broodjes bij tankstation aan de overkant. stroom en verlichting tegenwoordig aanwezig. vuilnis drop prima op orde. kinderspeeltoestel was nieuw dit jaar. ‘‘s nachts rustig. zwembad met Spa in de buurt.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

wij waren hier in juli 25. dit was onze 3e X op deze camping. de cp is klein en de plaatsen vrij te kiezen. ontzettend aardige leiding die zeer behulpzaam is. wordt weinig anders dan Italiaans gesproken. goede bar en cp-winkel. prachtig strand met natuurlijk fijn zand. no nonsens. verwacht hier geen hippe bedjes en strandtenten of flaneren. het is er niet. zalig !! sanitair wordt 3x per dag schoongemaakt. honden welkom ook op het strand.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

wij stonden hier in juli 25. camping is oud en rommelig. geen bar, douches simpel en twijfelachtig schoon. afwassen met koud water. plaatsen onder bomen inderdaad met duivenfamilie. strand op 200 meter. gezellig havendorpje op 1 km en erg gezellig. receptie weinig open en houden echt siësta. sluit al om 17 uur maar een briefje op de deur geeft aan dat je gewoon een plekje uit mag zoeken. GEEN bewaking. poort blijft s’ nachts op een kier.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

naar onze mening een camping ooit mooi aangelegd maar in ernstig verval. 3 douches voor de hele camping (150 plaatsen) die nauwelijks water laat staan warm water geven (met muntjes). restaurant aanwezig voor de eenvoudige maaltijd. strand op 100 meter maar heeft betere tijden gekend, zo ook het stadje. Het personeel is ongeïnteresseerd.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

wat een heerlijke Italiaanse camperplek. je wordt keurig je plaats gezet en de cp is erg schoon en netjes. strand op 70 mtr waar je bedjes kan huren of stukje vrij strand. stad middels trap direct bereikbaar of met toeristen treintje. vriendelijke uitbater. vis en groenten van plaatselijke ondernemers op de cp aanwezig. flessen water en lokale olijfolie ook te verkrijgen. grote wasmachine aanwezig. 3 buitendouches en 4 warm/koud douches.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Lekkere Italiaanse camping aan zeer mooi strand. ruime passanten plaatsen naast vaste plaatsen. plaatsen vnl in de schaduw. op 50 mtr van strand. douches en toilet okay. geen winkeltje. wel bar aan het strand met drinken en hapjes. brood op voorbespreking. zeer vriendelijke en behulpzame leiding. camping ligt wel afgelegen.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

3 sterren omdat we meer hadden verwacht van een village. alles aanwezig. plaatsen onder doek en ruim bemeten. Vaste plaatsen naast passanten plaatsen. animatie aanwezig, winkel en restaurant. strand overzijde van de camping. bedjes huren of vrij strand. het viel ons tegen omdat het zo groot is en vnl leegstand. Ook personeel en restaurant viel tegen. wij hadden gewoon meer verwacht van deze camping.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

ontzettend aardige campingbaas die alles voor je regelt. spreekt Duits en Italiaans. Camperplaats mag je zelf uitzoeken. camping grenst aan het strand en ligt op 9 km van plaats. camping heeft bar, restaurant (met airco) en klein winkeltje. nieuw sanitair gebouw met netjes en schoon sanitair. bedjes huren of auto geen probleem. geen bar op het strand. rustig gelegen, althans nu begin juli. wifi en stroom op orde. broodjes op voorbestelling.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zeer ruime camperplaats waar je zelf je camperplek kunt uitzoeken. ondergrond van gras met af en toe rijplaten. rustig gelegen aan een mooi park en op loopafstand van Fulda. Fulda leuk om te bezoeken. sanitair is schoon en netjes. de Lidl dichtbij voor de boodschapjes.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Parkeren op parkeerplaats bij de gondel. 24/7 aanrijden mogelijk. Formeel plek voor 50 maar dat wij er waren 3e week juni 2025 stonden er geoorloofd 150 campers. Er is sanitair aanwezig niet erg schoon. Er is een restaurant aanwezig die om 9 uur open gaat. kaartje betaal je bij de automaat. prima tussenstop voor doorreis naar Italië. Reschen is prima voor een hapje bij een restaurant of voor inkopen. we wordt veel gefietst langs het meer.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

lieflijk gelegen, kleine camping met fantastisch uitzicht en een zalig zwembad. Kleine bar, broodjes op bestelling de dag ervoor. Geen campingwinkel. restaurant op 1,7 km, waar wij heerlijk gegeten hebben. Reserveren aanbevolen ivm het beperkte aantal passanten plaatsen. Eigenaar spreekt Nederlands. sanitair keurig. ontspannen sfeer. een aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een fantastische camping. prachtig gelegen bij authentiek dorpje. Voorzien van een zwembad en zeer zeer vriendelijk personeel. Fijne bar bij het zwembad met leuke kaart en lekkere drankjes. schoon sanitair dat meerdere keren per dag wordt schoongemaakt. brood vers te halen. klein winkeltje. in het dorp (3 minuten lopen) is alles verkrijgbaar en zijn er veel restaurants. camping ligt aan zee in een mooie baai. strand is kleine strook zand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne, kleinschalige camping aan zee. de weelderige beplanting is een lust voor het oog. gezellige strandbar. zeer vriendelijk en hartelijk personeel. Mooi restaurant met klein winkeltje. keurig sanitair, wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. schattig en authentiek dorpje op 3 km afstand. Leuk om heen te fietsen met een prachtige strandbar en restaurant. De naastgelegen Duitse camping heeft een uitgebreide winkel en leuke bar en restaurant.

Sitecode: 19179

fijne kleine camping. goed schaduw, sommige plaatsen onder doek. mooi restaurant. klein winkeltje. fijn zwembad met prachtig uitzicht. goede camping om Delphi te bezoeken. Delphi is een must. zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. zeer de moeite waard. tevens verkoop van olijfolie uit eigen boomgaard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

redelijke camping zonder echt vaste plaatsaanduiding. vriendelijk personeel. heel klein winkeltje voor brood (reserveren). fijn strand met bedjes en een heerlijke bar/restaurant. dicht bij de haven. hou in het weekend rekening met levende muziek. sanitair ok. wordt regelmatig schoongemaakt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

eerlijk is eerlijk-: we zijn niet op de cp geweest. cp zag er op de app en in de reviews prima uit. vooraf gebeld en keurig te woord gestaan. toch even een waarschuwing vooraf. onze camper is 7.20 en de weg naar de camping toe is heel erg stijl en het laatste stuk een dirt road. Wij zijn omgekeerd en hebben daarom deze cp niet bezocht. durfde het niet aan omdat het eenmaal op de weg naar beneden er geen mogelijkheid was om te keren.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

als toevoeging op de review van Axel Buitenkant wil ik niet onvermeld laten dat er een fantastische bar op de CP is. als je niet beter zou weten denkende dat je op een camping bent maar dan tegen camperstaanplaats prijs. een toppertje. wij komen terug

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

jammer dat deze cp verloederd. als regelmatige stopplek voor onze vakanties zien wij de cp hardhollend achteruit gaan. zo jammer want de plek is fantastisch. Trento op goede fietsafstand en prima aan te rijden vanaf de Brenner. Het onderhoud aan de cp laat te wensen over. sanitair is stuk en wordt niet gerepareerd. Douchedeuren zijn stuk. Er wordt niet goed schoongemaakt. Het toegangshek is stuk en het groen moet nodig gesnoeid.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

heerlijke cp aan het water. uitzicht op stad en haventje. fijn ontvangst alles piekfijn voor elkaar. Hattem op loopafstand. Mooie oude gebouwen. Klein maar lieflijk centrum. stroom inclusief. douche 0,50 eurocent. keurig sanitairgebouw. vriendelijke beheerder. reserveren mogelijk.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

cp aan nabij meer. prima ruime plaats. verhard. wij hebben 1 nacht gestaan op doortocht. zijn later wel nog in het plaatsje heinsberg geweest en dat is echt een bezoekje waard. vuilnis wegbrengen netjes. losplaats keurig. geen verdere voorzienigen. prima voor een nacht. wij betaalden 10 euro. in de zomer zal het hier druk zijn. hond toegestaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

heerlijke cp. ruime plaatsen halfverhard en gras. stroom en water op plaats aanwezig. toiletten en douches keurig en schoon. gratis WiFi, goed bereik. restaurant, bar op huppelafstand. fietsen en wandelen direct vanaf CP. CP aan natuurgebied. vriendelijke en behulpzame uitbater. aankomen tot 18 uur daarna is CP afgesloten. gasten krijgen sleutel van hefboom en hek tegen 10 euro borg. prachtige plek. heerlijk rustig in de nacht. broodservice aanw.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Deze cp is prima plaats maar heeft geen extra’s. er is wel stroom (munten) en een sani-verzorging. je staat aan t water tegenover plaatselijke sportveld op verharde ondergrond. rustige ligging aan wandelpad. slecht verlicht. Stadje is gedateerd maar misschien in zomer levendiger? Wandelminuten stadje ca. 15 min en naar kasteel wandelen ca. 30 min dit is aanrader. Gondel naar kasteel mogelijk via centrum. Cp voldoet maar ook niet meer dan dat.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Ingang zeer lastig te vinden. CP bevindt zich achterin op een Messe-plaats. alle voorzieningen waren afgesloten. misschien in zomer wel mogelijk? hond toegestaan kost echter 1 euro?? Koblenz op 4,9 km dus prima te fietsen. de andere CP bij camping zag er leuker uit, maar had nu in winter veel overlast van hoog water rivier. Koblenz is aardig maar viel ons tegen. Met gondel naar bezienswaardigheid erg duur en toeristisch. 11 euro wordt opgehaald

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

in basis prima plaats. geld in envelop doen €9,00. veel info over de omgeving. in het voorjaar en zomer leuk wandelen daar denken wij. nu was alles nat en vooral in dorp dicht. goede voorzieningen voor water inname en lozen. ook zo voor vuilnis. ligging rustig en in het groen. geen overlast van geluid. zomers meer aan te raden de in de winter. hond toegestaan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

prachtige CP bij leuk restaurant. aanmelding bijzonder via de slagboom en dan naar hotel om je in te schrijven. zou simpeler kunnen. zo ook douche en wc. moet je sleutel voor halen bij hotel (500 m lopen) dan borg betalen €50 en dan kan je toilet en douche gebruiken. wij hebben daar geen gebruik van gemaakt. stadje loop je zo in. ligging is rustig. geen overlast van verkeer. leuke restaurantjes en midgetgolf aan de cp. er is een kasteel in stad

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

prima cp voor 18 euro. douche (1 euro = 8 minuten heel heet water) schoon zo ook toilet. prima verharde afgebakende plaatsen. ligging vlakbij centrum en in mooi park waar uitgebreid gewandeld en gefietst kan worden. hond toegestaan. Mooi restaurant aan de cp waar je prima kan eten. kortom goede plek voor overnachten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

aardige cp. in de zomer vast heel gezellig. aan haventje bij de Rijn. je loopt zo de stad in op 1,5 km. plaatsen verhard. ‘s avonds lichte rumoer van parkeerplaats hotel ivm komende en gaande gasten? Niet bijzonder maar prima om te overnachten. in 2024 is het nu in aanbouw zijnde buiten zwembad klaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wat een heerlijke camperplaats. midden in de natuur aan een groot meer met allerlei voorzieningen voor kids en volwassenen. de camperplaats heeft mooie sanitair voorzieningen en er is een broodjesservice. verharde, grote standplaats voor de camper met er naast groen. supervriendelijke eigenaar. wij stonden hier rond Koningsdag. De eigenaar bracht iedere camper tompoezen van de banketbakker. zó attent. we komen hier zeker terug. een dikke TIEN.