Camping Astrid

• Stroom

WoMoLou

aug 2025

De camping ligt direct aan zee, pal naast het voetgangersgebied. Het is een prachtige locatie. Er is echter geen service ter plaatse. De receptie is bijna altijd gesloten en er is geen informatie – je moet overal om vragen. Er is een douchekaart – die moet je opwaarderen. Voor de kinderen is er een vieze bank en een pingpongtafel bij de vuilnisbakken. Wij hadden de jeu de boulesbaan recht tegenover, die elke dag ruim twee uur door vaste kampeerders werd gebruikt, met luide muziek.

Anjo.

sep 2024

Stonden voor de poort, receptie dicht en telefoon wordt niet opgenomen. Op het raam staat dat ze wel open moeten zijn .

Daantje67

apr 2023

Mooie, nette camping aan zee, op fietsafstand van Oostende. Jammer dat douchen met muntjes/kaart gaat (dus bijbetalen) en wifi is ook niet gratis. Voor ons is deze camping veel te druk en volgepropt, wij kiezen voortaan liever wat ruimere campings.

Koningin Astridlaan 1

8450, Bredene, België

Campingvriendelijk voor campers - gehele jaar open - in winterperiode even vooraf bellen - schone voorzieningen - centrum 500m - pasen, helmvaartweekend, pinksterdagen prijs €24,50

1 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug