Camping 'T Minnepark bvba

• Stroom

FWS2023

aug 2025

Nette camping met een vriendelijke, behulpzame gastheer. Sanitair schoon en goed in orde. Voor de kinderen (en volwassenen) mooi voetbalveld en speeltuintje, tennisbaan, pooltafel, tafeltennis en fitnessplaats. Supermarkt op korte fietsafstand. Bredene is wel een leuk stadje maar Oostende (inclusief mooi strand) en De Haan nog leuker voor een bezoekje!

Lucia&Nuggy

sep 2024

Verzorgde camping met ruime plaatsen. Water en elektriciteit in de prijs inbegrepen. Douches met jetons apart aan te kopen. Sanitair heel netjes. Verschillende afwasgelegenheden.

Mylaroce69

sep 2024

Twee nachten verbleven in het naseizoen. Het was top! Zeer hartelijk ontvangen en eigenaar reed voor naar onze plek. Stroom en water op de plek. Plaats Bredene vond ik zelf wat tegenvallen, maar als het hoogzomer is zal het wel anders zijn. Supermarkt dichtbij, dus als je op doorreis naar het zuiden bent via deze route zeg ik, ga zeker hier staan.

Zandstraat 105

8450, Bredene, België

veel plekken zowel op gras als betonnen plaat - sanitair ruim en verwarmd - strand 2km - centrum 500m